Ce poti face pentru cresterea sanselor aparitiei unei sarcini?

Uneori, cand un cuplu incearca sa conceapa un copil, poate dura putin timp pana cand minunea sa aiba loc. Expertii recomanda ca dupa o perioada de 6 luni pana la un an de incercari fara rezultat sa se apeleze la tratamentele medicale pentru fertilitate.
Pana a ajunge la aceste tratamente trebuie sa faci tot ce se poate pentru ca sansele de a ramana insarcinata sa creasca. Iata cateva sfaturi.


Ajutor natural pentru lubrifiere

Daca folositi lubrifianti din comert in timpul actului sexual, este posibil ca sansele de a concepe sa scada. Cercetarile au aratat ca acesti lubrifianti afecteaza mobilitatea spermei. Pot actiona chiar ca spermicide.

Poti insa sa folosesti ceva natural care te va ajuta sa ramai insarcinata. Inlocuieste acesti lubrifianti cu albusul de ou.
Acesta este 100% format din proteine si nu va afecta sperma.  


Ajuta fecundarea

O alta metoda care va ajuta la cresterea sanselor aparitiei unei sarcini este sa ajuti sperma sa ajunga la tinta. Pentru asta, femeia trebuie sa ridice picioarele in aer si sa le mentina in aceasta pozitie timp de 20 de minute dupa actul sexual.


Relaxeaza-te


Viata iti ofera destule probleme stresante si fara sa te superi din cauza ca nu poti ramane insarcinata in mod natural. Stresul iti afecteaza organismul in multe feluri.
Cand vine vorba despre conceperea unui copil, grijile, stresul pot afecta negativ acest proces. Poate reduce libidoul si poate diminua producerea de sperma si ovule. Deci, relaxati-va si lasati natura sa-si urmeze cursul.
 

Barbati, mariti consumul de zinc

Barbatii au nevoie de zinc pentru a produce o cantitate suficienta de sperma sanatoasa. Asa ca asigura-te ca partenerul tau consuma cat mai multe alimente bogate in zinc. Daca stridiile nu-l incanta, poate consuma carne de pui, curcan, somon, orez brun, spanac, cereale sau homari.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LOREDANA pe 19 Ian 2011, 20:42
    cum se mai poate ramane insarcinata

    buna fetelor eu incerc de mult sa raman insarcinata dar nu reusesc cred ca am sa incerc si eu branca ursului sa vad poate asa voi face si eu un copil mult asteptat ce sfat imi dati va multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod