Tot ce ai vrut sa stii despre sex

De aproape patruzeci de ani, aceasta carte - best-seller absolut in peste 51 de tari - a devenit o parte a vietilor noastre. A facut ca experientele sexuale sa ne aduca mai multe satisfactii, ne-a consolidat casniciile si a dat copiilor nostri o atitudine sanatoasa si realista fata de sex. Dr. Reuben, cu vasta lui experienta de practician, a actualizat complet aceasta noua editie, avand in vedere toate evolutiile din ultimii ani in sexologie.

Autorul are un umor spumos, un fermecator stil colocvial si o neinfricata sinceritate. Cartea este scrisa in formula accesibila intrebare-raspuns - fara pretentii moralizatoare si fara falsa pudoare.

Descoperiti informatii noi si folositoare pe fiecare pagina - informatii pe care le puteti folosi imediat pentru a va face experientele sexuale mai interesante, mai implinite si, mai ales, mai sigure ca oricand.

In acelasi timp, autorul va arata cum sa evitati capcanele si cursele vietii sexuale. El va demonstreaza ca "sexul protejat" nu trebuie sa insemne "sex plictisitor" si explica unde anume sunt pericolele si cum pot fi ele ocolite.

Cand veti intoarce prima pagina a acestei carti, va veti simti la fel ca acel cititor care scria, dupa citirea primei editii: "Cartea m-a facut sa rad, m-a facut sa gandesc, m-a facut sa ma bucur mult mai mult de sex. Singurul lucru care m-a intristat a fost ca s-a terminat prea repede."



Poti cumpara cartea "Tot ce ai vrut sa stii despre sex" de Dr. David Reuben, aparuta la Editura Curtea Veche de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 24 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod