Descopera beneficiile actului sexual

Daca ai adoptat deja o dieta bogata in fructe si legume, ai inteles importanta miscarii in fiecare zi si iti administrezi zilnic portia de vitamine, probabil ca te vei intreba ce altceva mai trebuie sa faci pentru a-ti asigura o sanatate de fier. Raspunsul te va multumi cu siguranta: mai mult sex.
Exercitii erotice

Cu toate ca sexul presupune un consum mai mic de energie in comparatie cu gimnastica aerobica, de exemplu, totusi el poate constitui un antrenament in mentinerea siluetei. Depinde insa de intensitatea cu care este trait actul sexual, deoarece orgasmul provoaca o contractie a musculaturii de la brate, picioare si abdomen. De asemenea, respiratia si bataile inimii se intetesc in momentul excitarii sexuale, exact cum se intampla si in cazul unor antrenamente efectuate pe teren sau in sali de gimnastica. Un alt beneficiu de care te vei bucura din plin este o "alunecare" lenta intr-un somn profund in urma actului sexual.

Deoarece sexul necesita rezistenta s-a demonstrat ca persoanele active au mai multe sanse de a obtine o satisfacere sexuala decat persoanele sedentare, care se deplaseaza doar de pe scaunul de la serviciu pe fotoliul de acasa. Concluzia: fii activ pentru a avea o viata sexuala implinita! Exercitiile fizice executate in mod regulat iti vor imbunatati viata sexuala deoarece ajuta, implicit, si la intarirea musculaturii, la buna functionare a aparatului cardiovascular si la mentinerea unei sanatati mentale.


O inima mai sanatoasa

Un studiu efectuat pe un esantion de 99 de barbati de varsta mijlocie a demonstrat faptul ca barbatii cu o viata sexuala activa care intretin relatii sexuale de cel putin doua ori pe saptamana prezinta un risc mai scazut de a face un atac de inima in urmatorii 10 ani, in comparatie cu barbatii care intretin relatii sexuale mai rar. Acest studiu a fost publicat in "Journal of Epidemiolagy and Community Health" din Marea Britanie.


Beneficiile in cazul ei

Unele studii atesta faptul ca activitatea sexuala poate preveni endometrioza, o problema ginecologica destul de intalnita in cazul femeilor si care se caracterizeaza prin prezenta unor fragmente de mucoasa uterina (endometru) in afara localizarii lor normale. Acest lucru poate provoca o durere pelviana, ajungandu-se in unele cazuri extreme chiar la infertilitate. Studiul publicat intr-un ziar de investigatii in ginecologie si obstetrica a demonstrat ca femeile cu o viata sexuala activa si in perioada ciclului menstrual prezinta sanse scazute cu pana la 1,5% de a se confrunta cu endometrioza in comparatie cu femeile care refuza actul sexual pe perioada ciclului menstrual. De ce? Contractiile uterului din timpului actului sexual, in special a orgasmului, ajuta la eliminarea din uter a fragmentelor de mucoasa uterina.


Beneficiile in cazul lui

Dupa o perioada in care s-a crezut ca actul sexual mareste riscul cancerului de prostata, noile cercetari in domeniu au daramat acest mit, demonstrand ca ejacularea frecventa protejeaza prostata impotriva cancerului. Asadar, barbatii care ejaculeaza de mai mult de cinci ori pe saptamana prezinta un risc diminuat cu pana la 30% de a se confrunta cu aceasta problema, in comparatie cu cei care ejaculeaza intre 4-7 ori pe luna. In timpul ejacularii, substantele producatoare de cancer sunt eliminate prin lichidul seminal protejand in acest fel prostata.


Elimina stresul

O viata sexuala implinita imbunatateste implicit si starea de spirit. Orgasmul obtinut in urma unui act sexual cu partener sau a masturbarii va elimina stresul, deoarece in timpul lui este eliberat un hormon care creeaza un echilibru emotional si un sentiment de relaxare totala. Cercetatorii au comparat actiunea de "reincarcare" a organismului prin intermediul orgasmului cu aceea de "restartare" a unui computer. Insa atentie! O concentrare prea mare asupra puctului culminant poate induce o stare de stres. Lasa-ti frustrarile deoparte si priveste actul in sine ca o placere erotica reciproca, indiferent de modalitatile in care se desfasoara.
 

Comentariile 101-150 din 230

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ifrim ana pe 19 Ian 2006, 17:48
    sex

    se poate defini:sanatate,vitalitate,viata,bucuria d a trai.

    0
    0

  • Anca pe 19 Ian 2006, 17:48
    Ha ha ha !

    Deci sa ne intelegem !Ca sa avem o viata sexuala implinita trebuie sa ne mentinem forma fizica?

    0
    0

  • Ioana Costea pe 19 Ian 2006, 17:48
    Sex - vitalitate

    Depinde cum privesti problema sexuala in viata ta. Eu cred ca are un rol benefic, fara de care nu putem trai si ajuta la mentinerea conditiei fizice in general.

    0
    0

  • mais pe 19 Ian 2006, 17:48
    cat mai mult sex!!!

    faceti sex de doua ori pe zi, daca va tine, si veti trai 100 de ani

    0
    0

  • Ioana pe 19 Ian 2006, 17:48
    Sa ajungi in halul in care sa fugi de sex...

    Chiar daca sexul e subiectul nostru favorit, (mai mult sa discutam decat sa practicam), ramane placerea mai mult de partea sexului opus. Dupa parere iubitului meu... ar trebui sa ne 'antrenam' cat mai des, va spun sincer... nu merge pentru mine atat de des... nu am resurse pt. ... over and over again... de acord cineva cu mine?... sau gresesc???

    0
    0

  • Rebeca pe 19 Ian 2006, 17:48
    Cat mai mult sex dar si de calitate

    Ce se intampla in cazul in care totul este perfect in relatie, pana ... cand ajungi la capitolul sex. Nu te satisface partenererul . Ai incercat multe chestii si totusi ceva nu merge. Ce faci atunci? Mergi sa incerci cu altcineva sau stai si te multumesti cu ceva nu tocmai super?

    0
    0

  • ioana pe 19 Ian 2006, 17:48
    Re: Cat mai mult sex dar si de calitate

    Mergi mai departe. In timp, insatisfactia sexuala isi va lasa amprenta prea puternic.

    0
    0

  • rica pe 19 Ian 2006, 17:48
    si eu fug uneori de sex...

    Nu stiu daca asa sunt femeile dar eu nu am chef mereu de sex ca si sotul meu,de aici discuti.Dupa 20 de ani de casnicie el tot vrea de 4-5 ori pe saptamana,eu ma simt tare obosita si nu am chef.Ce sa fac ?????

    0
    0

  • alice pe 19 Ian 2006, 17:48
    nu credeam in sex...dar m-am inselat

    Este foarte important..desi eu doream sa ma casatoresc virgina asa cum ziceau parintii mei,dar am ajuns la concluzia ca nu merita..ei si-au trait viata acum o traiesc si eu pe-a mea.Sexul e aurul relatiei!!!

    0
    0

  • coscovatu robert pe 19 Ian 2006, 17:48
    ajutor

    ce tratament sa faca sotul meu are 33 ani si nu... mai poate face dragoste ?

    0
    0

  • alexandra pe 19 Ian 2006, 17:48
    sex

    am 20 de ani si o consider o placere desi ca fata initial imi e rusine sa recunosc asta

    0
    0

  • Romi o pe 19 Ian 2006, 17:48
    Care este normalitatea?

    Sexul e super e clar. Dar cat de des se poate face? Eu il practic de 2-3 ori pe saptamana, dar simt ca am nevoie de mai mult.As vrea cel putin o data pe zi. Si in unele zile calduroase poate de 2 ori. Atunci monogamia mai este solutia lumii moderne?

    0
    0

  • cristi pe 19 Ian 2006, 17:48
    Murphy

    Exista lucruri mai bune decat sexul, altele mai rele decat sexul. Dar nimic nu e ca sexul.

    0
    0

  • socea nicoleta pe 19 Ian 2006, 17:48
    regularitatea sexuala

    consider ca sexul este necesar intr-o relatie dar nu trebuie facut daca nu te simti capabil sau doritor in momentul respectiv pentru ca placerea nu mai e aceeasi.mai cred ca partenerul care ti l-ai ales(de durata sau nu ) trebuie sa inteleaga acest lucru.parerea mea este ca e suficient sa faci sex si de doua trei ori pe saptamana daca atunci cand il faci e super placut.

    0
    0

  • naty pe 19 Ian 2006, 17:48
    hmmm...

    trebuie sa recunosc ca sexul e ceva necesar in viata noastra si are beneficiile lui pt organism.dar cel mai important este k persoana de langa tine sa fie speciala..numai asa poti ajunge la o implinire adevarata..apoi,de cate ori o faci,depinde de fiecare persoana in parte.totusi,sexul e ceva placut.

    0
    0

  • andreea pe 19 Ian 2006, 17:48
    oau

    sexul provoaca multa placere dar si durere in acelasi timp :p

    0
    0

  • luci pe 19 Ian 2006, 17:48
    tare

    sexul provoaca multa placere dar si durere in acelasi timp ,numai asa poti ajunge la o implinire adevarata ca sexul

    0
    0

  • Ioana pe 19 Ian 2006, 17:48
    E ceva in neregula cu noi?...

    Observ cu stupoare ca cele mai preocupate de partea ''filozofica'' a sexului sunt reprezentantele sexului frumos, sa inteleg ca exista o unda de frustrare in sufletele noastre sau ne straduim doar sa ne facem auzite??? Fetelor!!!...E in zadar!!!...

    0
    0

  • mihaela pe 19 Ian 2006, 17:48
    sexul?

    o placere de durata scurta

    0
    0

  • mihaela pe 19 Ian 2006, 17:48
    s

    nu poti fara sex

    0
    0

  • marlena pe 19 Ian 2006, 17:48
    e cel mai sigur sport

    in plus nu poti spune ca ti-e lene sa faci"sport":D

    0
    0

  • Gabriel pe 19 Ian 2006, 17:48
    Hmm..

    O placere de scurta durata... Mihaela... depinde de partener... eu .. la cei 18 ani ai mei am invatat 3 lucruri... 1 Sa o satisfac pe ea intai, apoi pe mine (folosesc sex oral si cateva degetele in plus :) ) pentru o lunga perioada.. ca imi place... 2 Actul sexual salbatic rupe tot 3 Daca ambii parteneri se cunosc si nu sunt timizi unii cu altii ... nu o sa ai probleme ;)

    0
    0

  • Gabriel pe 19 Ian 2006, 17:48
    Raspuns Lui "rica"

    Citat : rica Nu stiu daca asa sunt femeile dar eu nu am chef mereu de sex ca si sotul meu,de aici discuti.Dupa 20 de ani de casnicie el tot vrea de 4-5 ori pe saptamana,eu ma simt tare obosita si nu am chef.Ce sa fac ????? Raspuns : Rica... daca chiar asa de multi ani aveti in spate.. ar trebui macar sa ai curajul sa`i spui totusi in fata ca nu vrei !!! stii cum e... Dragostea cu forta e VIOL !!! ... explica`i si tu ca nu are rost... spune`i sa incerce sa rareasca actele sexuale macar pana iti revii tu in forte... Sper sa te fi ajutat cat de cat... dak mai vreti sa vb cu mine.. puteti lasa mesaje la mine pe forum... va registrati si atat.. www.juiceboy.forum3x.com si postati la Sectiunea Despre SeX !

    0
    0

  • crysty pe 19 Ian 2006, 17:48
    a face sex este fundamentul vietii

    parerea mea banuesc ca nu prea conteaza,dar pot spune ca de cate ori am ocazia nu ezit dintr-o singura cauza. face bine pe pla fizic atat cat si psihic.daca ar fi dupa mine ca omul sa poata intelege i-as inplanta in creer fa-o de cate ori simti cu cine te doreste nu cu cineva in care ar trebui sa fie fortat ca nu iese nimic. a face sex poate fi de 2 feluri.necesitate si placere...parerea mea.

    0
    0

  • FANE pe 19 Ian 2006, 17:48
    E Ceva Ce Trebuie Trait Din Plin

    Sexul!o Chestie Comentata De Toti Si Fiecare Se Da Cat Mai Tare In Aceasta Treaba.dupa Mine Sexul E Ceva Normal Pt.fiecare Dintre Noi,dar Fiecare Traieste Aceste Clipe In Moduri Diferite.eu Zic Ca Daca Iubesti Persoana Cu Care Faci Sex ,are Loc Din Plin Si Daca Sti Sa Traiesti Aceste Momente Nu Te Mai Saturi Niciodata.si Stii Cum E :practica-l Mai Des Ca Devii Dependent,e Ca Si Cum Ai Bea Cafea Sau Bautura Sau Ai Fuma Caci Nu Te Mai Poti Lasa De Ele.asa Si Cu Sexul.dar Mai Cred Ca Depinde Si De Natura ....si Mananca Sanatos Ca Sa Ai Chef Nebun De El.eu Am 21 De Ani Si Crede-ma ,sa Nu O Iei Ca Lauda,ca Sunt Dependent De Sex.daca Stau Acasa In Fiecare Zi Si E Prietena Mea Cu Mine In Fiecare Zi O Facem.daca Mai Vreti Sa Vb.:vatafustefan@yahoo.com

    0
    0

  • vasile dinu pe 19 Ian 2006, 17:48
    mentine echilibrul psihic

    Este necesar cel putin de 3 ori /saptamana pentru deconectare nervoasa

    0
    0

  • Ana-Maria pe 19 Ian 2006, 17:48
    Sexul ptr.mine-un nesat continu!

    Am inceput a face sex in urma cu un an,dar la inceput nu mi-a parut ceva prea extraordinar,dupa ce am inceput sa-mi inlatur inhibitiile si sa-mi pun in aplicare fanteziile, dorintele sexuale au devenit din ce in ce mai navalnice.Imi place, il traiesc din plin de fiecare data ca si cum ar fi ptr.ultima,de fiecare data incerc sa imbunatatesc "partida"cu cate ceva nou(sper sa nu mi se termine niciodata ideile!!). Ptr.a simtii placere,extaz maxim,elimina stresurile cotidiene si si lasa-te purtat de dorinta,exprima-te!si doreste-ti mai mult decat poti!O sa iasa bine daca vrei.Ar fi multe,si nu s-ar termina degraba. Ma opresc aici.Ptr.mai multe anemarie11@yahoo.com

    0
    0

  • afanase alina pe 19 Ian 2006, 17:48
    sex

    e misto i-mi place sexu as vrea un partener

    0
    0

  • dala v.manuel pe 19 Ian 2006, 17:48
    e adevarat sexul e bun

    da intradevar sexul e bun si il recomand tuturor cu mare foc deoarece ne salveaza de la autodistrugere si de la a face lucruri inutile toata ziua

    0
    0

  • dala v. manuel pe 19 Ian 2006, 17:48
    si mai e o chestie

    decat sa faci alte chestii mai bine te ocupi de persoana pe care o iubesti si care te iubeste pt ca ea e totul pt noi si nu zic o aventura dar de ce sa nu facem o aventura cu noi cei ce ne iubim vb de cupluri si sa ne regasim

    0
    0

  • bobo pe 19 Ian 2006, 17:48
    Sex is life

    intr-adevar elimina stresul si te face sa te simti KOoL.!!! si mai KOOL asa spune pisica mea

    0
    0

  • silvia pe 19 Ian 2006, 17:48
    suparata

    Cristi e un bulangiu,pt.ca,aseara a plecat la munte cu un alt bulangiu,Dragos,s-au distrat si acum tot el face pe suparatul-Nesimtitu'

    0
    0

  • olegg pe 19 Ian 2006, 17:48
    super

    Intr-o relaiie e super totul............................

    0
    0

  • remus_sxesosu pe 19 Ian 2006, 17:48
    ial in bot

    Pai este bine sa faci dar cu persoana iubita nu sex si dragoste ca te simti mai inplini si mai bine va zik eu si nu prea le avety cu partea asta a saitului va zik eu:)):)) Asa ca mai bine ducetiva si (Dativa Foc!!!)

    0
    0

  • nica iulia pe 19 Ian 2006, 17:48
    e tare sexul

    intr-o relatie crede ca sexul are cea mai mare inportanta intr-o relatie.asta e baza.dar eu cred ca e mai frumos cand faci drgoste nu sex.te simti in al noulea cer cand ajungi la orgasm.asa ca dezvaluiti mi multe despre orgasm ca sa atrageti pe cei timizi sa faca dragoste.va pup

    0
    0

  • ioana pe 19 Ian 2006, 17:48
    mai, baieti!!!

    Mi-e rusine cu voi, unde e gramatica limbii romane, fratiilor? Vai de femeile care va lasa sa puneti mana pe ele! Sunteti o adunatura de tarani!

    0
    0

  • alina pe 19 Ian 2006, 17:48
    da, sexul nu trebuie neglijat

    Chiar daca esti tanar sau o persoana mai "coapta", cert este ca ai nevoie de sex! Sa nu-ti fie rusine sa ceri partenerului tau ce crezi ca ti-ar face placere! Perseverand rezultatele nu vor intarzia sa apara. Ar trebui sa vorbiti mai mult despre tehnici!! Succes tuturor!

    0
    0

  • andra pe 19 Ian 2006, 17:48
    sex is the best

    ce bine e sa vii seara de la servici sa faci o baie calda cu partenerul tau si apoi sa ai o partida de sex inflacarata.te elibereaza de tot stresul din ziua respectiva iar a odua zi te simti k nou

    0
    0

  • georgiana pe 19 Ian 2006, 17:48
    sexul e la moda

    de vreo cativa ani incoace se practica din ce in ce mai mult sexul si de la varste fragede de aceea fetele sunt mai frumoase ca in trecut si mai dezghetate la minte.cel mai bine e sa faci sex si poti ajunge si sus:)

    0
    0

  • nicoleta pe 19 Ian 2006, 17:48
    sex de 3ori pe zi si intre mese

    cea mai buna pozitie este capra de 7-8 ori pe noapte si te simti in al noualea cer incercati si dvs mentine silueta si oxigeneaza creierul astfel o faceti in fiecare zi si noapte fara a va simti obositi pentru ten cea mai indicata este 69 luati putina sperma si o intindeti pe toata suprafata fetei

    0
    0

  • ioana pe 19 Ian 2006, 17:48
    hai ca ma faceti sa rad

    !!!!hahahahahahahaha!!!! Asa ceva, libera exprimare vi-s-a urcat la creierii aia oxigenati de pozitia capra, cu tenurile voastre de invidiat dupa atata felatie.

    0
    0

  • Alex pe 19 Ian 2006, 17:48
    sex si dragoste

    Sexul te scapa de stres,rezolva divergentele din cuplu,e un lucru foarte frumos,poate cea mai frumoasa senzatie care exista,insa mi se pare ca doar laga persoana iubita da rezultatele cele mai bune. Mi se pare ca daca nu exista dragoste intre parteneri, sexul acopera intr-adevar placerea pe care o cere fiinta umana si elimina stresul,dar nu e la fel de placut ca atunci cand esti langa persoana iubita. Ajung la concluzia ca sexul trebuie practicat indiferent daca exista dragoste sau nu,insa totusi,nu cu oricine,nu cu fiecare partener cu care avem ocazia, ca sa ramana ceva deosebit.

    0
    0

  • ioana pe 19 Ian 2006, 17:48
    Alex, bravo!

    Credeam ca numai nevertebratele cu sfaturi de toata rusinea mai sunt pe aici, dar uite ca Alex ne-a demonstrat contrariul! Bravo, Alex!

    0
    0

  • Speranta pe 19 Ian 2006, 17:48
    Viata trebuie traita

    Este necesar sa mananci, sa dormi,sa respiri,sa faci sex.Este rusine sa iubesti pe cineva sufleteste si trupeste ?Pentru ca nu toti putem avea abilitatea de a trai eficient si de a "abuza"la maxim de viata credem ca asa normal,este greu sa traiesti liniar greu si plictisitor.A trai inseamna A EXPERIMENTA.

    0
    0

  • CELINA pe 19 Ian 2006, 17:48
    Emotii

    Dragostea Este Ceva Sublim Daca Ai Cu Cine Sa O Faci

    0
    0

  • tinae pe 19 Ian 2006, 17:48
    of..dragostea...

    Dragostea este flacara ce intretine o iubire si iubirea flacara Universului!...indragostitii?!...stelele ce lumineaza aceste flacari....Dragostea...cea mai frumoasa arta a naturii-diamantul ce straluceste cristalin la raza unui sarut ...pasiunea alinand aceasta flacara....

    0
    0

  • aDriana pe 19 Ian 2006, 17:48
    dagostea

    daca nu ar fii dragoste pe lumea asta nici noi nu am exista.dragostea este ceva frumos

    0
    0

  • LECATZAS RALUCA pe 19 Ian 2006, 17:48
    Catre Adrian

    Ce Faci Adrian Unde Esti Vrei Sa Facem Sex Pestpatru Ani 2 Ani La 18 Ani

    0
    0

  • CHRISTINA pe 19 Ian 2006, 17:48
    Orgasmul o problema a femeilor

    Cred ca ceea ce s-a constatat este foarte adevarat insa ar trebui sa se vorbeasca mai mult despre femei si despre pasii care trebuie urmati in a face o femeie sa aiba orgasm, pentru ca s-a dovedit ca o mare parte dintre femei nu au.Este asta o probleme?Porneste de undeva sau exista un lucru ce impiedica orgasmul?Care este de fapt problema daca este una?!Este posibil ca o femeie sa nu aiba niciodata orgasm?

    0
    0

  • alex pe 19 Ian 2006, 17:48
    oare orgasmul e problema

    sunt de acord cu Christina,dar acolo unde nu e orgasm, la o mare parte din cazuri cred ca baiatul are si el o parte din vina.Sunt anumite zone care fac o femeie sa se simta bine si astea ar trebui sa le stie un baiat.Macar atat sa facem si noi pentru fete. bineinteles unde este cazul adica unde nu sunt probleme medicale.

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod