Chirurgia intimă, secretul unei vieţi sexuale intense şi sănătoase

 
Deși la unele femei, punctul G, responsabil pentru creșterea plăcerii sexuale, este ușor de găsit, la altele este foarte greu de localizat. Studiile realizate în urma depistării punctului G au relevat faptul că 7 din 10 voluntare prezintă această zonă erogenă. Așadar, pentru a facilita depistarea și stimularea acestuia, se aplică o tehnică ce are că scop mărirea suprafeței în care acesta este localizat.
 
"Mai exact, această tehnică constă în injectarea de acid hialuronic în zonă, sub anestezie locală. Rezultatul intervenției este vizibil după câteva zile, acesta constând în ridicarea zonei în care se află punctul G, care-l va face mult mai ușor de găsit. Finalitatea constă în mărirea stării de excitabilitate din timpul actului sexual, creșterea în intensitate a orgasmului și implicit îmbunătățirea vieții sexuale", a declarat chirurgul estetician Călin Doboș.

Clitoroplastia, leacul modern împotrivă frigidității
 
Clitoroplastia este o altă intervenție chirurgicală menită să sporească intensitatea actului sexual. "Clitoroplastia este o intervenție chirurgicală ce are ca scop obținerea unei expuneri mai mari a clitorisului. Acest lucru se realizează prin îndepărtarea excesului de mucoasă acoperitoare din jurul clitorisului, cu o creștere a ariei de excitabilitate a acestui organ. Asta duce implicit la o creștere și o prelungire a intensității orgasmului", a adăugat specialistul.
 
Această intervenție chirurgicală este folosită în țările dezvoltate, ca metodă de tratament a frigidității. Intervenția se face de obicei în anestezie locală sau anestezie locală de scurtă durată, cu radioplasma Ellman, ceea ce asigură o vindecare rapidă postoperator. Totodată, printr-o serie de intervenții, zonele de mare sensibilitate și stimulare pot fi și ele supuse unor transformări, care să facă femeia să-și intensifice și să prelungească plăcerea.
 
Costul unei intervenții de clitoroplastie, respectiv labioplastie variază între 400 -700 de euro, în timp ce costul unei intervenții de injectare a punctului G cu acid hialuronic, ajunge în jurul sumei de 300-400 de euro.
 
Rata complicațiilor ginecologice care apar după astfel de intervenții este în general aproape de zero, mai ales la cineva cu experiență, iar problemele care pot apărea sunt legate de întârzierea vindecării, care într-un final tot se produce.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod