posterior

Ce spune forma posteriorului despre sănătatea ta

Mărimea și forma posteriorului pot spune multe lucruri despre sănătatea unei persoane. Doar mărimea sa poate indica unele condiții generale de sănătate. În general, oamenii tind să creadă că depozitele de grăsime sunt rele pentru sănătate, însă s-ar putea să nu fie o afirmație valabilă în toate cazurile. Iată ce indică forma posteriorului cu privire la sănătatea ta!
Ce corelație există între forma posteriorului și starea generală de sănătate?

Formă pătrată


Forma pătrată a posteriorului poate indica mai multe lucruri. Poate semnala faptul că persoana în cauză face exerciții, însă nu are un posterior ferm încă, sau poate indica prezența grăsimii în zona de deasupra posteriorului. Dacă te afli în această situație, nu te îngrijora, deoarece exercițiile simple te pot ajuta să îndepărtezi cu ușurință grăsimea nedorită din această zonă și să tonifiezi mușchii.

Formă rotundă


Forma rotundă a posteriorului indică o condiție de sănătate bună. Această formă indică, de asemenea, o rezervă mică de grăsime în partea superioară a posteriorului.
Nu îți face griji, această grăsime este ușor de îndepărtat.

Formă de inimă


Aceasta s-ar putea să fie forma la care toate femeile visează. Acest tip de posterior este mai mare în partea de jos și devine din ce în ce mai mic pe măsură ce te uiți spre talie. Pe cât de atrăgător arată, această formă s-ar putea să indice prezența unei acumulări de grăsime în partea superioară a corpului. Oamenii care au această formă a posteriorului tind să piardă grăsime mai repede decât alții.
Această formă se schimbă odată cu vârsta, iar grăsimea se va muta din partea superioară la mijlocul posteriorului. Cel mai bine este să scapi de grăsimea suplimentară pe cât de rapid posibil, pentru a evita problemele de sănătate din viitor.

Formă de V


În general, generațiile mai în vârstă de femei au această formă a posteriorului. Odată cu înaintarea în vârstă, grăsimea din zona posteriorului se mută către alte părți ale corpului din cauza unei concentrații mici de estrogen.
Doctorii recomandă îndepărtarea grăsimii din corp pentru evitarea acestui lucru. Nu aștepta prea mult pentru a începe o dietă sănătoasă și un regim de exerciții constant. În acest fel, îți protejezi inima de grăsimea care provine din alte părți ale corpului din cauza vârstei. Cu cât începi mai curând să arzi grăsimile, cu atât mai bune vor fi rezultatele dorite. De asemenea, scad riscurile apariției unei boli de inimă mai târziu în viață.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod