Dezvolta-ti carisma, ca sa ai lumea la picioare

Accepta ca nu esti perfecta


Oamenii nu sunt perfecti. Tu esti om. In consecinta nu esti perfecta. Poti tinde catre perfectiune, dar nu te stradui sa o atingi. Daca intelegi asta, te vei simti bine in pielea ta, si vei deveni mult mai increzatoare in tine. Nu esti singura femeie care are complexe, care este nemultumita de unele detalii ale trupului ei. Doar daca le accepti, le vei putea ingnora. Perfectionismul este o doctorie care trebuie luata cu masura pentru ca se poate transforma intr-o arma cu doua taisuri.
Perfectionistul nu va fi niciodata multumit de ceea ce face, iar asta va afecta increderea in propria lui persoana si implicit carisma lui. Lauda-te singura. Fii mandra de ceea ce esti si de ceea ce faci. Compara-te, dar fi onesta, in primul rand cu tine, atunci cand iti critici rezultatele.

Secretele unui carismatic

Specialistul Lionel Bellenger, autorul cartii "Secretele adevaratilor profestionisti" iti dezvaluie secretele carismaticiilor. "Sunt lideri, sunt persoane care au capacitatea de a uni si produc efecte de durata.
Au aversiune fata de esec, gandesc fiecare situatie, nu judeca niciodata cu inima, ci mereu cu mintea. Sunt dependenti de succes, indiferent in care plan se manifesta acesta, in casa lor, in societate, in profesie, sau pur si simplu in locurile publice. Trebuie insa sa tineti mine ca oameni carismatici au fost si Gandhi, dar si Hitler. Este evident cine a fost unul si cine a fost altul!",
afirma Lionel Bellenger.

Scoate in evidenta ceea ce te evidentiaza


Oamenii nu sunt la fel. Fiecare dintre noi are ceva care este doar a lui.
Fiecare in parte a primit un dar. Misiunea ta este aceea de a descoperii care este "darul" tau. In jurul unui detaliu care te caracterizeaza, si care poate fi o trasatura de personalitate, o abilitate, sau un talent, iti poti reorganiza intregul fel de a fi. Acel ceva care te particularizeaza, te va scoate in evidenta. Iar acesta este punctul de plecare pentru a intra in randul carismaticilor... iar toata lumea se poate aseza la picioarele tale!

Un articol de Otilia Ignat
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod