Grupele sanguine si relatia de cuplu

Armonic + Ritmic


Armonicul si Ritmicul sunt prea deosebiti pentru a avea o relatie perfecta. Armonicul este prea sensibil si mult prea inhibat, in timp ce Ritmicul este dur si inflexibil. Uneori, Ritmicul este foarte ingijorat de starea sa de sanatate, devenind ipohondru, si acorda atentie exagerata micilor necazuri, ceea ce l-ar putea afecta serios pe Armonic, din cauza firii sale (predispusa la compasiune).

Ritmicul si Armonicul se deosebesc foarte mult, dar relatia lor nu poate fi categoric clasificata.

Acestia fie se vor intelege foarte bine, in cazul in care gasesc un mod de a se completa reciproc, fie se vor certa tot timpul, daca au educatia si interesele total diferite (profesionale, de statut, familiale etc.).

Armonic + Complex

Armonicul si Complexul nu vor putea avea o relatie chiar atat de buna. Deoarece Armonicul este interiorizat, inchis, inhibat, are nevoie de incredere, ceea ce Complexul i-ar putea oferi, insa nu permanent - lucru care ar putea genera conflicte in comunicare, ramase adesea nerezolvate si, in consecinta, tensiuni acumulate intre cei doi.

Ritmic + Ritmic


Doi Ritmici vor avea dificultati in cuplu, deoarece duritatea si rigiditatea lor nu se pot modela, in sensul de a fi mai toleranti si mai putin calculati in relatiile sentimentale. Chiar daca ratiunea este foarte buna in general, in viata de cuplu este necesara si putina sensibilitate.

Sunt "doua pietre tari".

Ritmic + Complex


Deoarece Ritmicul este inflexibil, dur si rigid, in anumite situatii, va putea fi in relatii bune cu tipul Complex doar atunci cand cei doi au interese si educatie comune. Vor exista insa multe conflicte, care vor genera tensiuni si relatia fie va fi deplorabila, fie nu va supravietui.

Complex + Complex


Deoarece Complexul are un potential urias, se adapteaza foarte bine imprejurarilor, fie ele bune sau rele, datorita faptului ca judeca atat cu mintea, cat si cu inima. Doi Complecsi vor forma un cuplu destul de armonios, insa deseori relatia lor va fi caracterizata drept "dragoste cu nabadai".

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • melodicul pe 28 Nov 2010, 16:07
    raspuns

    grupa A cu grupa B se zice ca e cea mai proasta combinatie posibila deoarece Bul este opusul lui A si nu pot coabita impreuna.

    0
    0

  • mihaela pe 30 Iul 2010, 14:19
    compatibilitatea grupelor snguine

    eu am grupa sanguina A(II) si prietenu meu are grupa sanguina B(III). As vrea sa stiu daca aceste 2 grupe sunt compatibile. Va multumesc mul, daca imi raspundeti.

    5
    0

  • sal pe 25 Mar 2010, 19:09
    dadada

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuu

    1
    1

  • raluk pe 21 Mai 2009, 00:08
    B III

    B III. grupele sanguine sunt cele prezentate in articol. atat. doar daca nu s-or mai fi inventat altele. si grupa de sange B intra la ritmic... trebuie doar citit cu atentie...

    0
    0

  • cotuca pe 2 Apr 2009, 19:43
    ???

    grupa D3?? eu stiu ca e B3...

    0
    0

  • antonela pe 15 Mar 2009, 14:18
    D III

    De ce nu se SPUNE nimic de grupa D III?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod