Horoscop: Defectele partenerului tău, în funcţie de zodie

Fiecare zodie are propriile calităţi şi defecte. Vrei să afli care sunt defectele iubitul tău în funcţie de zodia în care s-a născut? Citeşte mai jos:
MAI MULT DESPRE: partener, iubit, zodie, horoscop, defecte
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • amalia pe 26 Sep 2012, 16:11
    pt irina

    cred ca ai o imaginatie bogata

    0
    0

  • irina pe 25 Sep 2012, 23:21
    inca ceva

    BALANTA E CEL MAI RAZBUNATOR BARBAT DUPA PARREA MEA, de ce? pt ca nu se razbuna asa cum isi inchipuie altii razbunarea cu injuraturi sau violenta, la ei pana si razbunarea e o arta iar razbunarea e una atat de dureroasa chiar daca nici macar o palma nu tiau trantit, cred ca sunt maestrii in razbunare probabil pot citi cel mai bine cum sa se poata razbuna pe o persoana, si asa dureros cum se razbuna el pe mine imi place, pt ca o merit si daca mi-ar spune sa trec in pat si sa il satisfac de-ar fi ca a doua zi sa imi arate usa si sa imi zica sa plec as face-o fara sa imi para rau. O prietena a avut logodnicul tot balanta iar cu o luna inainte de nunta l-a inselat el a aflat la nici o saptamana, ce-a mai mare durere e sa fii cu cel pe care il iubesti (desi l-ai inselat, chiar si a doua zi dupa ce a facut asta imi spunea ca nu poate sa isi dea seama cum a putut face asa ceva cand are tot ce vrea acasa, sperand sa nu afle niciodarta caci nu ar sti ce ar face) la altar si tu sa crezi ca nimeni nu stie si sa te trezesti ca alesul jumatatea ta de fapt iti spune cu zambetul pe buze ca pt el tu esti totul iar iubirea pe care ti-o parta nu o vei mai simti din partea nimanui, ca apoi in timp ce tie iti vine sa plangi de fericire el sa se intoarca si sa plece fara sa se uite inapoi dupa ce te-a sarutat.... in fine, cred in zodii oarecum si cred ca barbatii din balanta pot fi cei mai inzestrati cand vine vorba de rautate si totodata cei mai blanzi cand vine vorba de iertare, s-au casatorit dupa doi ani in care ea nu mai avusese nici o relatie si sunt mai fericiti ca niciodata.... probabil e un amalgam de idei dar eu cred in zodiac si incep sa ma conving din ce in ce mai mult de asta. bineinteles ca omul e un individ cu defecte si calitati proprii dar sigur astrele au o influenta in inteligenta si comportamentul fiecarui om

    0
    1

  • IRINA pe 25 Sep 2012, 23:06
    taur

    adevarat in toate + dupa ce isi vede sacii in caruta nu ii mai pasa de partenera si asteapta sa fie servit cu lingurita in timp ce poate ii fac si un oral fara sa se mai spele prin acea zona inainte, mi-a luat aproape 4 ani sa ajung sa vad toate treburile astea, ca un rezumat, eu sclava pt el si masa cand vine in vizita, de asemenea mereu imi zice ca ficiorsu e cel mai bun ca aduce bani si are slujba respectabila, nu ma intelegeti gresit si eu am o slujba care imi aduce foarte multi bani. stau si ma gandesc acum la fostul care nu stia decat sa ofere fara sa pretinda in schimb prea multe iarr eu l-am lasat crezand ca nu va fi nimic de ca[pul lui crezand ca daca asta pt cre nu am facut nimic ma putut iubi dapi unu pt care as face orice,,, ha roata sa intors, fostul s-a ridicat si a ajuns acolo unde eu nu credeam vreodata.

    0
    0

  • Lavinia pe 14 Feb 2012, 11:23
    Si da si nu

    rac: De multe ori este retras şi antisocial, chiar respingător, capricios, de neîncredere, bârfitor, prea timid, morocănos, egocentric şi încăpăţânat. sunt de acord cu aproape toate cele de mai sus mai putin faza cu barfitul...racii in general nu sunt adeptii barfei, mai ales cand e vorba de iubitii/iubitele lor!!! chiar daca s-au despartit proaspat de partenerii lor, nu le sta in fire sa scoata la iveala partile urate ale partenerilor lor!

    1
    0

  • FocSy pe 17 Sep 2011, 14:20
    Despre Rac

    Mda foarte adevarat...:|

    1
    0

  • ALuckyGirl pe 17 Apr 2011, 22:59
    Interesant

    ....in mare parte asa e:P "Mai tot timpul are impresia că celor din jur nu le pasă de el. Este dezordonat, oscilant în sentimente, leneş, extrem de dificil, prea visător şi emotiv, cu o tendinţă accentuată de a se minţii singur"

    1
    2

  • Gabriella pe 28 Mar 2011, 22:11
    Psihologie sau Astrologie?

    Din curiozitate am vrut sa vad ce sfaturi mai dau psiologii la rubrica aceasta din revista EVA si, spre surprinderea mea, gasesc cel putin trei articole legate de zodie...pai daca e psihologie, psihologie sa fie! sau ati facut reduceri de personal? :-?? Cu respect, G.

    0
    0

  • maly pe 13 Mar 2011, 00:05
    :)) pt fecioara

    il caracterizeaza perfect pe fostul meu prieten....

    0
    0

  • DADE pe 20 Feb 2011, 00:40
    ok...

    leu;)) chestia cu superioritatea e adevarat:P

    3
    0

  • rikkaaa2000 pe 16 Feb 2011, 17:36
    nu

    nu este adevarat deloc!!! cred ca depinde de persoana, nici un horoscop nu poate fi 100% adevarat!

    2
    0

  • Catiusha pe 1 Feb 2011, 16:24
    este

    este adevarat...iubitul meu este capricorn si intradevar uneori este fara mila si ma enerveaza!!dar eu il iubesc asa :*:*

    1
    0

  • vicky pe 17 Ian 2011, 17:07
    da

    asa este cunosc si eu un taur destul de bine si din pacate asa este.

    3
    0

  • BeatriceRallu pe 15 Ian 2011, 04:16
    asa este

    va dau dreptate :))) iubitul meu este Rac si intradevar asa este...

    0
    1

  • Alexys pe 9 Ian 2011, 23:41
    mda

    Nu as putea spune ca e intru totul adevarat ..la mine chiar nu e asa ...este exact invers:)

    0
    0

  • izaa pe 8 Ian 2011, 22:02
    defecte

    aici va dau dreptate...aceste defecte i se potrivesc prietenului meu la perfectie...

    0
    0

  • daniela pe 7 Ian 2011, 14:27
    ha ha

    aici va pot contrazice.. in mare parte poate sunt asa.. dar sotu meu e oarecum diferit ..este ff cumpatat in vorvire si purtare...nu trateaza oamenii cu superioritate chear dak a unii ar merita... este ff maleabil.. nu e mereu autoritar :)....iar distant nu este chear absolut deloc:).. este un om ff apreciat de cei din jur:):).. de asta il si iubesc

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod