Optimizeaza-ti cautarile pe internet

3. Fii activa


Anumite site-uri de acest gen au forum si chat pe grupuri. Ia parte la ele cat mai des cu putinta pentru a te face remarcata de alti membri care ar putea sa fie interesati de tine.

Daca vorbesti cu mai multi, iti sporesti sansele de a gasi pe cineva potrivit tie. Discutand, descoperi oameni cu acelasi interese ca si tine si iti dezvalui personalitatea.

4. Preia initiativa


Adesea este mai simplu sa iti crezi un profil si sa astepti sa se intample minuni, dar de cele mai multe ori aceasta tehnica nu da roade. Pentru a obtine ce iti doresti trebuie sa investesti un pic de efort. Ai nevoie doar de putin timp pentru a scrie un email sau a raspunde la un mesaj.

Indrazneste sa fii tu cea care contacteaza un membru care iti place si nu astepta sa faca el primul pas. Asta ii va arata ca ai incredere in tine.

5. Nu fi nervoasa


Esti foarte fericita ca ti-a raspuns la mesaj si ca ati schimbat deja cateva cuvinte. Iata ca, dupa doar cateva e-mailuri, el este doritor sa te cunoasca. Nu refuza invitatia de teama ca nu ii va placea ceea ce va vedea. Este, in mod clar, interesat daca a cerut sa te vada.

Daca ideea de a avea o intalnire cu cineva cunoscut pe internet te enerveaza, afla ca este o reactie normala. Alege o ora in plina zi si stabileste un loc care este frecventat de multi oameni. Informeaza-ti prietenele de locul in care te afli in ziua respectiva.

6. Nu te descuraja


In general, nimic nu vine imediat si fara efort. Daca trimiti un mesaj cuiva si nu iti raspunde, nu o lua personal si nu parasi site-ul de intalniri. Fii perseverenta si trimite si alte mesaje. Se poate intampla ca tu sa nu fii genul lui de fata.

Daca ai o intalnire romantica, iar cavalerul nu te mai suna, poate ca nu a existat atractie intre voi sau nu l-ai impresionat. Pune-te rapid pe picioare si continua cautarile. Printre toti acesti barbati, cu siguranta va fi unul si pentru tine.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionut pe 26 Aug 2011, 22:24
    Cumpara relaxat

    Bere ieftina, pasta mici si alte produse necesare zi de zi. Comenzi onorate 7 zile din 7. Intra pe www.danivos.ro si castiga timp!

    0
    1

  • geenovik pe 6 Feb 2009, 17:07
    iubiri pe net

    si eu am fost pe un astfel de site. am vb cu fel de fel de persoane, dar in final , am gasit ceea ce am cautat. probabil sunt una dintre norocoase. acum suntem impreuna si e minunat

    0
    1

  • 1976_iulia pe 15 Ian 2009, 18:34
    PENTRU DIANA

    DIANA AS VREA SA STAU CU TINE DE VB DACA VREI SI TU.PT CA SI EU AM O RELATIE CU CINEVA PE CARE LAM CUNOSCUT PE NET.

    0
    1

  • diana pe 2 Nov 2008, 23:16
    este ceva real

    vreau sa va spun ca eu am intalnit pe net fel de fel de persoane....dar niciunul nu a abuzat de mine,nu mi-a vorbit urat....am intalnit si barbati cu caare am incercat sa am o relatie dar nu a mers din cauze diverse...in concluzie este posibil sa intalnesti pe cineva cu care sa te potrivesti si cu care sa ai o viata frumoasa,,,eu am intalnit ,,,si o sa fac tot posibilul sa fim impreuna pt toata viata

    0
    1

  • zuta2000 pe 13 Oct 2008, 00:01
    netul

    nici eu nu a incredere in intalnirile de pe net

    0
    1

  • Sad pe 28 Iul 2008, 12:58
    Netul

    Nu am incredre in iubirile de pe net.Prefer sa-mi caut partener in viata reala.

    0
    1

  • yan pe 5 Iul 2008, 16:06
    nu fi descurajata

    un sfat pt a nu te descuraja este acesta: poate ai auzi de espresia "ce-i al tau e pus deoparte" asa ca nu dispera mai cauta si fii sigura pe tine (este cel mai important lucru) si nu mai pune orice la inima, adik nu ti-a raspuns la e-mail "gata sun o ghinionista care nu ma place nineni" sa stii k nu e chiar asa. asta se numeste egoism cu tine insuti si ceea ce aminteam mai inainte - increderea de sine

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod