Tocurile subţiri sunt vedetele acestui sezon. Tu ai să le porţi?

Tocurile subţiri au fost într-un con de umbră în ultimii ani. Eclipsate de comoditatea tocurilor groase, tocurile cui au fost uitate de iubitoarele de modă. Din fericire,

Tocurile subţiri au fost într-un con de umbră în ultimii ani. Eclipsate de comoditatea tocurilor groase, tocurile cui au fost uitate de iubitoarele de modă.


Din fericire, designerii le-au readus în lumina reflectoarelor, iar femeile din întreaga lume şi-au reamintit de eleganţa unui pantof cu toc subţire.

Case precum Nina Ricci, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Balmain sau Lanvin au reînviat tocurile subţiri şi le-au accesorizat la ţinute elegante, pline de rafinament şi senzualitate.

Iar adevărul este că niciun alt model de pantof nu exprimă mai multă graţie decât un pantof cu toc subţire.

Şi fie că vorbim de cizme, botine sau pantofi, cu botul rotund sau ascuţit, tocul cui este elementul comun, care dă o notă aparte ţinutei. Şi pentru că astfel de tocuri sunt atât de sexy, nu ar trebui să-ţi lipsească din garderobă.

Iar dacă nu te-am convins până acum, îţi mai spun că studiile au arătat că tocurile cui dau o formă frumoasă gambei chiar şi în cazul femeilor care nu fac sport.

Ăsta da motiv să porţi tocuri subţiri!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod