Un trend la care nimeni nu se aștepta: au apărut gențile inspirate de papucii Crocs

În mod sigur îți sunt cunoscuți acei papuci din plastic cu vârful rotund, găurele și baretă.
Este vorba despre deja celebrii Crocs, care în ciuda faptului că se numără printre cele mai urâte modele de încălțăminte, au un succes răsunător.

Probabil nimeni nu s-ar fi așteptat ca niște papuci din cauciuc să devină un trend major, dar de la oameni simpli și până la celebrități, toată lumea poartă Crocs. 

Și pentru că succesul papucilor din cauciuc este o oportunitate de afacere ce nu putea fi trecută cu vederea, creatorii acestor încălțări s-au gândit să realizeze și o poșetă care să se asorteze perfect.
Astfel a luat naștere geanta Crocs, un trend la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Având în vedere că papucii sunt urâți, nici geanta nu putea fi altfel.

Este realizată din același material și, la fel ca papucii, este disponibilă într-o gamă foarte variată de culori. Poșeta poate avea una sau două barete și este prevăzută cu aceleași găurele de aerisire ca în cazul papucilor. Având în vedere că este vorba despre o geantă, găurile specifice nu au niciun rol practic. Din contră, ai putea pierde obiectele mici pe care le ții în ea.

Gențile Crocs ar putea fi purtate la plajă sau piscină, fiind o alegere practică pentru că nu se udă.
În rest, sunt puține ocaziile în care o astfel de geantă urâtă s-ar putea potrivi. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod