Fata lui este model: Fiica lui Sean Penn, imaginea unui brand italian

Dylan Penn a pozat pentru campania designerului Ermanno Scervino. Tânăra de 23 de ani arată că se poate descurca și fără numele celebru al tatălui ei.

Deși e fiica unui star de la Hollywood, și-a dorit foarte mult să fie pe picioarele ei, fără să se folosească de celebritatea numelui pe care îl poartă. Și se pare că a reușit. Dylan Penn, fiica actorului Sean Penn, a devenit imaginea unui brand italian de modă și are viitorul asigurat în lumea modellingului.

Nu neg că am avut o copilărie privilegiată, dar părinții au menținut o linie normală pe care puțini oameni ar fi reușit-o și le sunt recunoscătoare pentru astaDylan Penn
Tânăra a moștenit trăsăturile frumoase de la mama sa, Robin Wright.
Dar nu doar aspectul ei fizic, care trimite spre frumusețea clasică americană, i-a atras atenția designerului italian Ermanno Scervino, care a ales-o ca imagine pentru colecția de primăvară-vară 2015.

"Dylan e o femeie tânără și frumoasă, conștientă de talentul ei și apropiată de familie, dar în același timp independentă și hotărîtă să-și construiască propria sa carieră", a declarat Scervino.

Ședința foto pentru noua campanie s-a desfășurat în regiunea italiană Toscana, cu Marea Mediterană ca decor.

Elementele de design interior integrate în aceste cadre au rolul de a evoca spiritul Californiei din anii '70, reaprins și de părul blond al fiicei lui Pean, de ochii ei și de machiajul puternic, notează cotidianul britanic Daily Mail.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod