FashionTV Festival Brasov 2015 s-a încheiat cu un moment special

Cele două seri ale celui mai important festival internațional de modă al verii, FashionTV Festival Brașov 2015, au redefinit luxul prin colecții vestimentare de zeci și sute de mii de euro, transformând orașul de la poalele Tâmpei într-o veritabilă Capitală a modei.

Declarație de stil, evenimentul care a avut loc în ultimul weekend al lunii iunie în luxosul hotel Aro Palace a reunit pe podium designeri internaționali de renume din Franța, Rusia și Liban, dar și branduri și designeri români. Prima seară a FashionTV Festival Brașov 2015 a debutat cu o colecție semnată Andreea Dogaru, talentata româncă desemnată designerul anului 2014 în România în cadrul Bucharest Fashion Week. Colecția de inspirație gotică a designerului , „Lilith”, a strâns nu numai admirația publicului, ci și atenția artistei de renume  internațional Nyanda de la Brick & Lace.  

Yulia Kosyak , reprezentanta Rusiei la festival, a propus  o colecție la fel de impresionantă ca și portofoliul său – „Equation of time„. Designerul este membră a Union of Artists of Russia, a prezentat colecțiile sale la săptămânile modei din St. Petersburg și Moscova, Mercedes-Benz Fashion Week, dar a și creat ținute pentru piese de teatru și film.  Alice Design a prezentat conceptul său unic printr-o colecție cu rochii de seară lucrate manual, în care broderiile, dantela, boemul și romantismul sunt cuvintele cheie.



Una din surprizele festivalului a fost pătrunderea pe piața din România a brandului francez Les P’tites Bombes, deținător a peste 1400 de magazine în întreaga Europă, în Paris, Berlin, Londra ori Tel Aviv. Cu o experiență de peste 20 de ani, reprezentanții Franței la FashionTV Festival Brașov 2015 au făcut un joc minunat de culoare, lejeritate și confort prin colecția de încălțăminte care a urcat pe podiumul festivalului. Nausica are o viziune unică asupra femeii puternice și speciale, iar pe catwalk-ul evenimentului a prezentat colecția „Look Inside” în care s-au regăsit dantela, florile și țesăturile fluide transpuse în linii simple, feminine , rafinate și senzuale. Claudia Rawlings a propus  o reinterpretare rafinată a unor motive tradiționale cu un plus de transparență și versatilitate printr-o colecție susținută de materiale nobile și valoroase.

Bassam Al Cherif , designerul de origine libaneză, a reușit să impresioneze publicul FashionTV Festival Brasov 2015 cu o colecție spectaculoasă de rochii în valoare de 200.000 de euro.  A doua seară a FashionTV Festival Brașov 2015 a adus în deschidere o colecție de încălțăminte a brandului Mineli.
Intitulată „Sand„, colecția include modele de vară de inspirație romană, un „must have” al acestui sezon, dar și modele de tocuri proprii stilului Mineli, în diferite texturi pentru un plus de eleganță.

Designerul Lăcrămioara Iordăchescu și vedeta de televiziune Adela Diaconu au fost una din surprizele FashionTV Festival Brasov 2015 odată cu lansarea colecției ”Extravaganza” pe podiumul evenimentului. Unică prin originalitatea sa și pusă în valoare de o coregrafie, colecția de costume de baie și rochii vaporoase a fost deschisă de balerinele de la Opera din Brașov și marchează  debutul colaborării dintre vedeta de televiziune Adela Diaconu și designerul Lăcrămioara Iordăchescu (Casa de Modă Diolastilis). Adela Diaconu a avut un dublu rol, de designer, dar și de prezentator al festivalului alături de colegul său de la Nova Tv, Filip George.

Anna Subbotina, designerul de origine rusă cu o expertiză strânsă în peste 25 de ani pe scena modei, adus la FashionTV Festival Brașov 2015 o colecție uluitoare care pendulează între eleganță business și rafinamentul clasic.
Un adevărat puzzle de texturi și forme, colecția „Enigma”  a atras admirația publicului prezent la eveniment. Absolvente a UNArte, Iulia Ghenea și Emilia Tudoran au prezentat  în aplauzele publicului  la FashionTV Festival Brașov 2015, cea mai recentă colecție a lor, inspirată din portul popular.  Oana Ciclovan – Ocassion a gândit o colecție completă și ideală atât pentru mămici, cât și pentru micuțele domișoare în devenire.

Cea de-a doua seară a festivalului a marcat lansarea în premieră a colecției de rochii de mireasă a Andreei Dogaru, intitulată „Frozen”.  Creațiile vestimentare vorbesc despre feminitate și senzualitate, fiind realizate din materiale foarte scumpe, cu aplicații de broderii și perle.  Surpriza muzicală a FashionTV Festival Brașov 2015 a fost artista de renume internațional Nyanda de la Brick & Lace, care a susținut un show în prima seară a evenimentului, din care nu a lipsit hitul „Love is wicked”.  Anlora, a deschis festivalul internațional de modă cu cel mai recent single al său, „Hard on you (A Paris)”.  Cea de-a doua seară a festivalului l-a avut cap de afiș pe dominicanul Hevito care văzut ca românii au „sangre caliente” pe al sau hit de radio „Bailando” cu DJ Sava.  FashionTV Festival Brasov 2015 s-a încheiat cu un moment special, o defilare marca FashionTV România.

La finele celei de-a doua seri a celui mai important festival internațional de modă al verii , FashionTV Festival Brașov 2015  s-a mutat de pe catwalk în Club Times Brașov pentru o petrecere exclusivistă la care au fost prezenți invitații VIP ai evenimentului, vedete și designerii festivalului.  Brandul Kasta Morrely a semnat regia artistică a FashionTV Festival Brașov. Coafura manechinelor a fost asigurată de salon Coquette, iar machiajul de școala de make-up Cotimanis Show.  Ținutele prezentatorilor Adela Diaconu și Filip George au fost asigurate de Chacarel și Casa de modă Diolastilis.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod