Emma Zeicescu, o mămică împlinită

Pe Emma Zeicescu o cunoaștem de la pupitrul știrilor de la Realitatea Tv. Este o prezență veselă, tonică și mereu cu zâmbetul pe buze. Are și de ce. Este împlinită profesional și are o familie minunată.

Este mama unui băiețel superb, Idris Rafael sau Marțipan, așa cum îi place să-l alinte, care are deja 11 luni și participă aproape la toate activitățile părinților. Și cum Emma este o mămică activă, care nu a rezistat să stea prea departe de știri, cel mic este prezent și el în redacție, spre deliciul colegilor.

Emma este o mămică fashion, care a știut mereu să-și pună în evidență personalitatea puternică. Vedeta adoptă un stil vestimentar clasic cu accente moderne și accesorii atent alese.

Prezentatoarea tv nu poartă foarte multe bijuterii, însă ține la accesoriile statement care vorbesc despre lucrurile frumoase din viața ei. Ne-au atras atenția brățările de piele și modelul de ceas pe care nu l-am mai întâlnit până acum. Mini-suzetă, papucei de bebeluș, ursuleți, cărucior sau îngerași, sunt doar căteva din talismanele care îi impodobesc încheietura.

1 iunie a venit cu un cadou LA FIX! Christina Diamonds ne-a făcut o surpriză strălucitoare! Viața este despre secundele în care te uiți la ceas și îți dai seama că fericirea se măsoară în minute pline de iubire.

Lângă bijuteria Marțipan, orele vieții nu pot fi decât de diamant.

Vedeta ne-a dezvăluit că toate micile lucrări de artă sunt de la Christina Diamonds, au calitate elvețiană și sunt încrustate cu pietre prețioase.  Ne-au plăcut și nouă bijuteriile foarte mult. Am aflat că nici măcar nu trebuie să-ți golești buzunarele pentru ele. Talismanele personalizate încep de la 119 lei și sunt bătute cu pietre prețioase, iar ceasul cu diamante veritabile începe de la 749 lei.  Bijuteriile Christina Diamonds pot fi cumpărate din magazinul din Mall Băneasa(Glam Street) sau din shop-ul online.

Așa arată o mămică fericită și împlinită!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod