Cel mai serios invitat: Victoria Beckham, criticată pentru că nu a zâmbit la nunta regală

Victoria și David Beckham s-au numărat printre cei 600 de invitați care au participat la nunta Prințului Harry cu fosta actriță americană Meghan Markle.
Ca de fiecare dată, cele două staruri au avut ținute sofisticate, create chiar de Victoria. 

Deși a fost lăudată pentru alegerea sa vestimentară, fosta membră a formației Spice Girls a fost aspru criticată pentru seriozitatea sa. Victoria nu a zâmbit nici măcar o dată pe durata întregii nunți, spre deosebire de soțul său, fostul fotbalist David Beckham, care a fost numai un zâmbet, la fel ca și ceilalți invitați.

Fanii nu au fost deloc încântați de figura deosebit de serioasă a Victoriei și au glumit pe rețelele de socializare pe seama ei.
Unii dintre ei nu au apreciat nici ținuta purtată de creatoarea de modă. "Victoria Beckham s-a îmbrăcat de parcă ar participa la funeraliile vieții single a lui Meghan Markle. O regină îndoliată", a scris un user pe Twitter. "Victoria pare că și-ar dori să fie oriunde altundeva", a scris un alt user în timpul nunții regale.

Nici jurnaliștii nu au trecut cu vederea seriozitate nepotrivită a Victoriei Beckham. "Ești la cea mai frumoasă și fericită nuntă din lume, iar tu arăți așa...", a spus prezentatorul TV Piers Morgan în timp ce pe ecrane se vedea chipul serios al vedetei.

Incapacitatea Victoriei de a zâmbi a atras atenția și unui reporter BBC, care a spus în direct, în timpul transmisiei live: "Ar fi fost drăguț dacă Victoria Beckham ar fi zâmbit".

În ciuda expresiei sale sobre, Victoria a ținut să menționeze pe Instagram că s-a simțit minunat la nunta regală și este mândră că s-a numărat printre invitați, alături de staruri precum Elton John, Amal și George Clooney sau Oprah Winfrey.
"Felicitări, o zi minunată! Sunt foarte mândră că sunt britanică. Mulțumim foarte mult că ne-ați inclus pe mine și pe @davidbeckham. Suntem onorați și foarte fericiți pentru voi doi", a scris Victoria pe Instagram.

Victoria este recunoscută pentru obiceiul său de a nu zâmbi atunci când se află în public. Întrebată de ce nu zâmbește niciodată în public, Victoria a spus: "Zâmbesc în interior. Simt că am o responsabilitate pentru lumea modei". Prin urmare, dacă Kim Kardashian nu zâmbește pentru că se teme că astfel va face riduri, Victoria Beckham consideră că trebuie să fie întotdeauna serioasă din respect pentru meseria sa de creator de modă... 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod