Carmen Negoiță te învață ce să porți ca să fii în stilul anilor 70

Stilul anilor 70 a revenit puternic în tendințe. Pentru a-l adopta nu este obligatoriu să apelăm la garderoba mamei sau a bunicii, întrucât brandurile fashion au introdus în noile colecții articole vestimentare și accesorii specifice acelei perioade.

Carmen Negoiță a optat pentru un look desprins parcă din anii 70, atunci când a participat la Milan Fashion Week. Fashion bloggerul dezvăluie acum ce piese vestimentare și accesorii să alegi pentru a construi un astfel de look.

"Vibe-ul anilor 70 a revenit în forță. Evident că vorbim despre pantaloni evazați, broderii, franjuri și piele întoarsă. Trebuie notat faptul că designerii s-au concentrat mai mult pe stilul rock și boho, în detrimentul celui disco. Ne putem inspira din ținutele personajelor iconice: Ali Macgraw, Jane Birkin, Bianca Jagger, Michelle Pfeifer, Peggy Lipton sau Jacqueline Bisset.

Eu am adoptat o ținută care marchează o oarecare sobrietate. Cu toate acestea, nu am uitat să adaug și niste elemente funny: vesta accesorizată cu blana în culori puternice și cămașa masculină. Evident, pantofii cu platformă din lemn și pantalonii evazați sunt elemente obligatorii pentru un look autentic. puteți experimenta stilul boho prin rochii maxi sau mini, grafisme virbrante, broderii și franjuri", spune Carmen Negoiță.

Foto: www.carmennegoita.com   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod