Modă. Rochia roşie, noua obsesie a vedetelor. Cum să o porţi şi tu

Selena Gomez a purtat la un eveniment special de anul acesta o creaţie Valentino din piele lăcuită, cu un guler alb de tip "şcolăriţă"
Plictisite de clasica rochie elegantă neagră, alintată cu denumirea de "little black dress", vedetele s-au reorientat în ultima vreme asupra unui alt obiecte vestimentar la fel de sexy şi mult mai îndrăzneţ. Este vorba despre rochia roşie, o alegere de efect pentru evenimentele speciale.

Pe lângă rochia neagră care nu trebuie să-ţi lipsească din garderoba, şi rochia roşie este o piesă de rezistenţă din colecţia ta de ţinute. Selena Gomez a purtat la Gala Glamour de anul acesta o rochie roşie din piele lăcuită, cu un guler alb de tip "şcolăriţă".
Ţinuta sa asociază două stiluri total opuse, iar efectul este de-a dreptul surprinzător.

Jennifer Lopez a ales o rochie roşie cu bretele şi un decolteu cu o croială dreptunghiulară, iar fostul supermodel Helena Christensen a optat pentru unul în formă de "V". Vedetele, ambele în vârstă de 46 de ani, arată excelent în nuanţele aprinse şi intense de roşu.

Această culoare este ideală şi pentru sezonul sărbătorilor care se apropie cu paşi repezi. Întâlnirile de Crăciun cu întreaga familie sau petrecerile de Revelion sunt ocazii excelente pentru a îmbrăca o astfel de rochie. 

La fel ca şi în cazul rujului, trebuie să ştii ce nuanţă de roşu te avantajează cel mai mult atunci când îţi alegi o astfel de rochie.
Dacă ai tenul deschis la culoare, nuanţele cu un subton albăstrui, precum roşul cherry, ţi se potrivesc cel mai bine. Pentru tenul mediu, nuanţele de roşu cu un subton oranj sunt alegerea ideală. Iar dacă tenul tău este închis la culoare, optează pentru nuanţele de roşu cu o tentă roz, precum roşu zmeură sau pentru cele puternice de roşu-oraj.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod