Modă: Principalele tendinţe pentru toamnă. Pregăteşte-ţi garderoba!

Pentru toamna ce stă să vină, designerii marilor case de modă ne-au pregătit colecţii pline de culoare, glamour, materiale preţioase şi elemente feminine şi senzuale.

Lux: În această toamnă se poartă luxul. Şi parcă nicio casă de modă nu a pus mai mult accentul pe această tendinţă ca Dolce&Gabbana. Rochii din dantelă, bijuterii extravagante (vezi coroanele bizantine pe care le-au purtat manechinele pe cap), atmosferă tipic siciliană.

Glamour: Rochii şi fuste din mătase, haine din blană, piese vestimentare paietate, accesorii opulente, toate te duc cu gândul la atmosfera tipic Hollywoodiană a anilor '20- '30, când eleganţa era un must.

Cu lenjeria la vedere: O altă tendinţă care vine să sublinieze linia extrem de feminină a colecţiilor din această toamnă sunt materialele transparente prin care se întrezăresc piese de lenjerie intimă foarte senzuale.


Auriu: O culoare pe care nu o poţi trece cu vederea, din simplul motiv că se regăseşte în mai toate colecţiile toamnei. Aşa că, hainele "pline de strălucire" nu trebuie să-ţi lipsească.

Masculin: În contradicţie cu principalele tendinţe ale acestui sezon sunt sacourile şi paltoanele de inspiraţie masculină pe care ni le-a propus Stella McCartney sau Comme de Garcons. 

 

1 din 16

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adelina pe 13 Aug 2013, 14:23
    urat !!!!

    Le-au sarit mintile , isi bat joc de chipurile sfintilor???

    0
    0

  • Ioana pe 13 Aug 2013, 09:07
    Simt estetic ?!!!!!!!

    Primul cuvant pe care pot sa-l rostesc este: oribil !!!!!!! Fetele- niste schelete. Hainele- bataie de joc ! Bine zice Ileana: ,,nu as purta asa ceva nici daca mi le-ar da gratis."

    0
    0

  • Dodi pe 10 Aug 2013, 19:53
    suupeeerrr !

    jumatate sunt exact pentru ocazii si jumatate pentru funeralii ... :)))))

    2
    1

  • dan pe 10 Aug 2013, 12:07
    ambracam

    ... nici sa ne imbracam, dar nici sa scriem ...

    8
    1

  • ileana pe 10 Aug 2013, 11:39
    moda

    nu as purta asa ceva nici daca mi le-ar da pe gratis Doamne nu mai stim nici sa ne ambracam

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod