Modă. Cum să porţi pantalonii cu talie înaltă. 50 de stiluri din care să te inspiri

Pentru că te ajută să obţii un look elegant şi sofisticat fără prea mult efort, sunt versatili şi oferă senzaţia de picioare lungi, pantalonii cu talie înaltă sunt o piesă vestimentară care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă.
Inspiraţi de moda anilor '70, acest gen de pantaloni au fost readuşi în trend de starurile de la Hollywood care îi poartă atât pe covorul roşu, cât şi în viaţa de zi cu zi.

Se potrivesc perfect cu un alt element-vedetă al momentului - topul bustieră sau topul decupat. Dar pentru a face o astfel de combinaţie vestimentară este absolut obligatoriu să ai o siluetă de invidiat. Dacă vrei să-ţi expui abdomenul, atunci trebuie să te asiguri că este perfect tonifiat, altfel ţinuta te va dezavantaja.

Pantalonii cu talie înaltă fac echipă bună şi cu cămăşile elegante, topurile din materiale vaporoase precum saten sau mătase, dar şi maiouri sau body-uri mulate.

Pentru a potenţa efectul de alungire oferit de pantalonii cu talie înaltă este de preferat să-i porţi cu pantofi cu toc sau platformă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod