Modă: Cum să arăţi ca o vedetă fără să cheltui prea mult

Poţi fi o divă şi fără să-ţi cumperi hainele de la cele mai vestite case de modă. E suficient să găseşti cele mai accesibile produse pentru stilul pe care îţi doreşti să-l afişezi.
Ai deja o vedetă preferată sau sunt mai multe care te inspiră? Trebuie să-ţi găseşti tiparul de divă pe care vrei să-l urmezi şi restul va veni de la sine, dacă urmezi aceste sfaturi simple:

Cumpără-ţi haine din outleturi

Colecţiile noi de designer sunt extrem de scumpe şi nu îţi permiţi să-ţi cumperi nici un articol de îmbrăcăminte cu semnătură celebră? Ar trebui să arunci o privire prin magazinele care comercializează articole cu defecte sau din colecţiile mai vechi ale marilor branduri. Poţi găsi foarte multe lucruri de-a dreptul strălucitoare care îţi vor pune în valoare atitudinea încrezătoare.

Nu ignora nici magazinele second hand

Există foarte multe magazine şi buticuri cu produse second hand de unde îţi poţi achiziţiona cele mai fabuloase haine şi accesorii la preţuri foarte mici.
Urmăreşte şi târgurile de tip garage sale, la multe dintre ele participă chiar şi vedetele autohtone cu cele mai strălucitoare ţinute.

Cumpără-ţi cosmeticele potrivite

Nu este nevoie să-ţi achiziţionezi cosmeticele de la cele mai scumpe branduri. Produsele pe care le găseşti în farmacii sunt perfecte pentru utilizarea zilnică şi sunt mult mai accesibile în ceea ce priveşte costurile de achiziţie. În plus, în farmacie poţi găsi produse de îngrijire care nu conţin parabeni şi care nu sunt deloc nocive pentru tenul tău.

Învaţă să îţi aranjezi singură părul

Este costisitor să frecventezi saloanele de coafură, aşa că ar fi mai indicat să înveţi cum să îţi aranjezi singură părul.
Investeşte în câteva produse de care vei avea nevoie: o placă de păr, un ondulator, o perie rotativă şi un set de bigudiuri. Cât despre produsele de styling, le poţi achiziţiona tot din farmacie, ca şi pe cele cosmetice.

Optează pentru o manichiură fabuloasă

Fii la curent cu ceea ce se poartă în materie de unghii şi învaţă să ţi le îngrijeşti astfel încât să arate fabulos. Foloseşte produse naturale pentru hidratarea cuticulelor şi a mâinilor, precum uleiul de măsline sau untul de cocos. Lacuri de unghii ieftine poţi achiziţiona din magazinele de specialitate care au preţuri mai accesibile sau din cele online.

Fii în formă

Nu poţi arăta ca o vedetă dacă nu ai un corp de invidiat.
Mănâncă sănătos şi nu face excese şi găseşte un sport pe care îţi face plăcere să-l practici. Abdomenul tău trebuie să fie suplu, iar muşchii tăi foarte tonifiaţi şi fermi.

Îngrijeşte-ţi pielea şi părul

În primul rând, pentru a arăta ca o vedetă, trebuie să fii foarte odihnită. Aşa că renunţă la nopţile albe şi stabileşte-ţi un program strict de somn. Pielea ta va arăta splendid dacă eşti odihnită. Pentru o strălucire suplimentară, nu uita să o hidratezi corespunzător. Optează pentru produse naturale precum uleiul de struguri sau de argan şi foloseşte-le cel puţin o dată pe săptămână şi pentru păr, dacă vrei ca acesta să fie mereu sănătos şi strălucitor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod