Modă. 7 greşeli pe care le faci când îţi cumperi haine şi accesorii

Îţi cumperi multe haine de diferite culori şi printuri

Deja ştii care sunt culorile şi printurile care te avantajează. Dar dacă îţi cumperi prea multe astfel de haine, îţi va fi greu să le asociezi între ele. De aceea este necesar să ai şi piese vestimentare neutre, cu care vei putea combina cu succes hainele colorate sau cu diverse imprimeuri.

Îţi duci la croitor numai hainele scumpe

Ca să arăţi foarte bine în hainele tale, este foarte important să-ţi vină perfect. Dar cei mai mulţi oameni preferă să-şi ducă la scurtat sau strimtat numai hainele scumpe, purtându-le pe cele mai ieftine aşa cum sunt, chiar dacă nu se potrivesc la fix.
Dar este o abordare greşită. O rochie sau o pereche de pantaloni de câteva zeci de lei pot arăta de sute de lei atunci când sunt retuşate să-ţi vină impecabil.

Cheltui prea mult pe pantofi şi prea puţin pe genţi

Dragostea pentru pantofi te determină să investeşti o avere în fiecare pereche cumpărată? În acest caz, este foarte posibil să neglijezi genţile şi poşetele pe care le porţi, deşi atenţia tuturor celor pe care îi întâlneşti se îndreaptă în primă fază asupra lor, nu asupra pantofilor. Cumpără şi genţi de foarte bună calitate, nu numai pantofi.

Cumperi bijuterii ieftine, în loc să strângi banii pentru unele de calitate

Pentru că atrag imediat atenţia, bijuteriile trebuie să fie întotdeauna de cea mai bună calitate. Prin urmare, este indicat să strângii banii şi să cumperi mai rar bijuterii, în loc să cumperi des, unele care sunt şi par ieftine.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod