Modă. 30 de rochii pentru plajă pe care trebuie să le porţi în vara aceasta


Alege modelele diafane, din materiale vaporoase, dar şi pe cele realizate din dantelă sau croşetate, inspirate de stilul anilor '70
Rochiile menite să-ţi acopere costumul de baie în plimbările tale pe plajă trebuie să reflecte starea de bine şi de relaxare oferită de vacanţă. Acesta este motivul pentru care albul şi în general culorile deschise, pastelate, predomină în ceea ce le priveşte.

Stilul boho-chic este tot mai iubit, iar piesele vestimentare inspirate de el au cuprins şi ţinutele pentru plajă. Este vorba despre rochiile croşetate, atât de frumoase şi cu un aer romantic. De asemenea, dantela reprezintă o alegere perfectă pentru o rochie sexy de plajă. 

Moda anilor '70 are un cuvânt important de spus în tendinţele anului acesta.
Iar motivele etnice, atât de des purtate în acea perioadă, îşi pot face loc cu succes în ţinutele tale pentru zilele de concediu la malul mării.
 
Ia românească, tot mai populară pe zi ce trece, poate fi transformă cu succes într-o rochie de plajă inedită. Alege o ie lungă, dintr-un material subţire, pe care să o îmbraci peste costumul tău de baie. 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod