Modă: 10 accesorii care te ajută să-ţi înviorezi garderoba. Ce trebuie să-ţi cumperi!

Dacă te-ai plictisit de hainele pe care le ai, dar nu dispui de un buget care să-ţi permită să-ţi cumperi ţinute noi este timpul să investeşti în accesorii. Cu ajutorul lor reuşeşti să-ţi înviorezi garderoba, cu o investiţie minimă.

În sezonul rece, fularele şi eşarfele nu trebuie să-ţi lipsească. Cumpără mai multe modele, în diverse culori, şi vei reuşi să readuci la viaţă orice haină de stofă sau geacă din piele. Poţi să le porţi înfăşurate în jurul gâtului sau doar aruncate pe umeri.

Îţi vor ţine cald şi te vor face să arăţi foarte şic.

Bentiţele-bijuterii au fost preferatele designerilor în acest sezon. Astfel de bentiţe îţi vor da un aer de prinţesă. Cel mai bine se potrivesc la ţinutele de seară.

Cerceii candelabru fac parte din acea categorie de bijuterii opulente care nu se va demoda niciodată. Îi poţi purta la o rochie de seară, dar şi la o ţinută simplă din jeaşi şi o cămaşă din mătase. La astfel de cercei este bine să ai părul prins, să-i porţi la vedere.

Plicuri tabletă sau clutch-uri preţioase.

Plicurile mari, colorate, sunt perfecte pentru ţinutele de zi. Sunt încăpătoare, practice şi foarte moderne. Clutch-urile sunt perfecte pentru ţinutele de seară. Fie că le porţi la rochii elegante sau la outfituri simple, aceste poşete-bijuterii îţi vor da un aer aparte.

Gulerele detaşabile sunt un alt accesoriu în care merită să investeşti. Atunci când te plictiseşti de o bluză sau ţi se pare că-i lipseşte ceva, un astfel de guler te poate ajuta.

Accesoriile cu ţinte. În acest sezon, la mare căutare sunt ţintele.

Le găsim imprimate pe geci, paltoane, cămăşi, pantaloni sau bocanci. Dar ştim foarte bine că moda ţintelor va dispărea până sezonul viitor. Aşa că, mult mai bine este să investeşti în nişte accesorii, o bentiţă cu ţinte sau o pereche de mănuşi, care sunt mult mai ieftine. Astfel, nu vei regreta că nu le vei mai purta peste câteva luni.

1 din 11

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 28 Oct 2012, 09:04
    interesant

    Articolele sunt foarte interesante,chiar imi plac mult,dar reclamele ne calca pe coada!

    12
    1

  • Mazilu Ruxandra pe 28 Oct 2012, 07:10
    despre site

    Subiecte variate-ok,dar RECLAMELE devin obsesiv deranjante.....pacat

    9
    0

  • idsuhhsd pe 27 Oct 2012, 19:11
    asxgasgc

    nu va mai suport reclamele!!!!!!!!intra la fiecare click cate una,orice lucru are o limita!!!!!!!!

    9
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod