Femeie eleganta

Lecția de stil: ce încălțăminte porți la rochia lungă

Descoperă ce încălţăminte să porţi la rochia lungă, indiferent dacă stilul tău vestimentar este unul casual sau unul elegant!

Sandale sau pantofi cu toc


Rochia sau fusta lungă îţi vor da întodeauna o notă de eleganţă, însă pentru ocaziile speciale ar fi indicat să optezi pentru pantofi sau sandale cu toc înalt. Sandalele cu toc înalt sunt perfecte pentru rochiile vaporoase, din voal sau materiale uşoare. Deasemenea pantofii stiletto se vor potrivi întotdeauna la o astfel de ţinută. Dacă nu eşti adepta tocurilor şi nu îţi este comod să mergi pe ele, atunci optează pentru acei pantofi cu toc şi talpă mai groasă care îţi vor oferi o mai mare stabilitate.


Încălţăminte cu platformă


Platformele vor fi întotdeauna o opţiune pentru rochiile lungi şi sunt potrivite mai ales persoanelor scunde. Au rolul de a crea senzaţia de alungire şi sunt perfecte pentru zilele însorite de vară. Este foarte important să adaptezi culoarea încălţămintei în funcţie de culoarea rochiei, dar şi de momentul zilei în care le porţi.

Sandale fără toc


Dacă stilul tău este unul casual şi preferi comoditatea în defavoarea tocurilor şi a eleganţei, atunci sandalele fără toc sunt perfecte pentru o fustă sau o rochie lungă. Optează pentru modele de sandale mai complexe doar în cazul în care rochia este simplă, altfel mergi pe cele de o singură culoare, de preferat crem, negru, maro închis sau alb.


Balerini


Eşti o persoană activă, însă nu vrei să te îmbraci sport ca să nu îţi pierzi din feminitate? Optează pentru o rochie lungă lejeră şi o pereche de balerini şi vei putea colinda oraşul întreaga zi. Dacă mergi la plimbare cu fetele prin parc, alege balerinii simpli într-o singură nuanţă, însă dacă ai o întâlnire, aceştia pot avea modele deosebite, detalii metalice sau paiete.

Pantofi sport


Tenişii pot fi alegerea perfectă pentru zilele în care ai mult de colindat şi se potrivesc de minune cu fuste şi rochii lungi sau medii. O ţinută casual care să conţină aceste două piese vestimentare poate fi completată de un tricou basic şi o vestă de blugi.

Vei atrage privirile admirative ale celor din jur şi vei fi şi în pas cu moda!
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod