Bunicuța fashionistă face senzație pe internet la 87 de ani - FOTO

Helen Ruth Van Winkle, o bătrânică din SUA, în vârstă de 87 de ani, a cucerit internetul cu ţinutele sale excentrice, pe care le poartă fără complexe.
Octogenara din statul american Kentucky se apropie de pragul celor 90 de ani, dar are o poftă debordantă. Devenită celebră sub numele Baddie Winkle și Baddiewinkle, ea a căpătat o mulțime de fani pe internet,  remarcându-se prin fotografiile în care pozează ca o fashionistă, uneori chiar ca o pițipoancă de 20 de ani, îmbrăcată în ținute excentrice.

Ca și cum nu ar fi suficient de rebelă, Helen Ruth Van Winkle, care în luna iulie va împlini 88 de ani, militează pentru legalizarea consumului de marijuana.

Bătrânica este apreciată de mai multe vedete americane, precum Nicole Richie și Miley Cyrus, şi este foarte populară pe rețelele de socializare.
Ea are 230.000 de fani pe Facebook, dar pe Instagram e o adevărată senzație, fiind urmărită de 1,6 milioane de admiratori, scrie cotidianul britanic The Telegraph. Renumită pentru stilul ei nonconformist, Hellen va avea o apariție la New York Fashion Week, săptămâna viitoare.

Dincolo de prezența sa excentrică, femeia are un trecut trist, notează ziarul citat. Născută în 1928, în timpul Marii Crize, Helen Van Winkle a rămas văduvă chiar în ziua celei de-a 35-a aniversării a nunții lor, când Earl a murit într-un accident auto.
În 1999, fiul său, David, a murit la 46 de ani, răpus de cancer, o pierdere cu care nu a reușit să se consoleze. "M-am chinuit patru ani să trec peste moartea fiului meu și a soțului. Am avut o viață foarte tristă, dar trebuie să merg înainte și să fiu puternică pentru fiica mea, pentru cei cinci nepoți și pentru cei trei strănepoți", a declarat ea.

În aprilie 2014, viața acestei femei s-a schimbat pentru totdeauna. Ea locuia în Knoxville, Tennessee, cu nepoata sa, Dawn, și strănepoata Kennedy.
Aceasta din urmă, care avea 15 ani, a venit într-o zi de la școală și când a văzut-o cum era îmbrăcată, cu o pereche de jeanși rupți și un tricou cu imprimeu cum poartă adolescentele, a pozat-o și a postat poza pe Twitter. Efectul a fost colosal: imaginea a devenit imediat virală, cu mii de reacții și distribuiri. De atunci, Baddie a ajuns la 226.000 de fani pe Twitter, scrie Telegraph.

Pentru Hellen, aceste ținute reprezintă o modalitate de a-și învinge amintirile dureroase.
Iar acest mod de a se exprima vizual o ajută se se simtă tânără. "Nu mă simt bătrână. Niciodată nu m-am simțit în vârstă, pentru că am purtat mereu haine tinerești și ținute în stil clasic", a explicat ea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iunie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod