Ce incaltaminte ii poti recomanda iubitului tau, in acest sezon: 3 perechi esentiale

Incaltamintea potrivita e completarea necesara in tinutele sale. Prin recomandarile noastre il poti ajuta cu ce se poarta in acest sezon in materie de incaltaminte barbateasca si cu ce trebuie sa asorteze, astfel incat sa ai langa tine, o aparitie masculina demna de invidiat.

Cand vine vorba despre trenduri, de cele mai multe ori ochii sunt atintiti pe partea de sus a corpului. Daca vrei sa schimbi focusul vizual al iubitului tau, atunci neaparat recomanda-i sa isi achizitioneze perechi bune de pantofi. Cel putin atat de bune incat sa ii defineasca stilul si sa atraga priviri in egala masura. Noi iti facem cateva recomandari de sezon potrivite fiecarui stil vestimentar, in parte. Asadar, cand se iveste prima ocazie in care vrei ca partenerul tau sa arate cool, vei sti cu ce sa il incalti.

Tenisi cu scaieti si curele

Tenisii au castigat teren in ultimii ani in moda masculina.

Daca pana de curand ei erau o optiune secundara, dupa pantofii formali si cei maro, acum ei se regasesc in numeroase tinute: alaturi de trening sau blugi ori pantaloni de costum si tricou, functie de tinuta si stil.

Asadar, nu e un lucru nou ca ii vedem peste tot, de la podiumurile de moda pana la tinutele urbane sau petreceri. Deci merita sa se perfectioneze cand vine vorba despre aceasta tendinta. Una dintre directii e clara: anul acesta se poarta tenisii cu scaieti si curele. Brandurile americane deja livreaza astfel de tenisi, ce vor deveni curand noua moda si la nivel european. Asadar, nu e decat un pas pana la tenisii din carpa, adidasii si mocasinii pe care il vom cumpara, evident cu scaieti sau curele atasate.

Practic, daca imbratiseaza acest trend va trece pe locul doi incaltamintea formala. Ceea ce se poate traduce printr-un avantaj vestimentar pentru el.

Incaltaminte monocroma sau in nuante pastel

Sunt doua categorii de incaltaminte care lupta pentru suprematie in moda masculina si nu vorbim despre branduri, ci despre modele. Intr-o directie sunt tenisii tehnici in culori pastel sau nuante deschise si curele care le dau functionalitate; astfel fac o declaratie de stil. Pe de alta parte sunt pantofii sport cu un design minimalist in culori pastel (bej / alb-unt / crem / bleu), iar ei castiga cel mai mult teren in acest sezon.

Tendintele in materie de incaltaminte masculina din ultimii ani au inclus aceleasi teme, asadar anul aceste barbatii se pot bucura de modele mult mai sofisticate, simple sau cu abordari noi.

Noile tendinte se adreseaza barbatilor moderni, cu gusturi vestimentare rafinate.

Asadar, iata ce spun designerii: gri, roz prafuit si kaki sunt culorile-vedeta in acest sezon in materie de incaltaminte pentru barbati. Pantofii in oricare dintre aceste nuante se potrivesc in tinute pastel, tocmai potrivite pentru vara.

Pantofii cu talpa groasa

Tenisii nu sunt singurele elemente-vedeta in acest sezon. Pantofii cu talpa groasa si confectionata dintr-un material usor ocupa mai mult spatiu printre creatiile designerilor decat ne-am putea imagina. Talpa usoara este, de obicei, confectionata dintr-un cauciuc usor. Acest gen de talpa a fost pus bine in evidenta in urma cu cateva sezoane, intr-o pereche de bocanci, ca alternativa la incaltamintea de inspiratie militara.

De obicei talpa usora din cauciuc e o caracteristica a pantofilor de inspiratie britanica si militara, asa ca stii la ce sa te astepti cand cauti aceste modele.

In acest sezon vei regasi caracteristicile mai sus mentionate si in cazul pantofilor de golf si a mocasinilor. Ajuta-ti iubitul sa aleaga modele de calitate, eventual din piele intoarsa. E un mod sigur de a obtine un stil vestimentar clasic, de vara, si confortabil.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod