LaFemme te ajută să-ţi reînnoieşti garderoba

A venit primavara si simtim si noi ca vrem sa ne re-inventam ,sa ne re-innoim si de ce nu sa ne bucuram pur si simplu si ne gandim cum sa facem sa ne schimbam garderoba si cel mai simplu ar fi sa incepem cu niste bluze si nu orice bluze, bluzele gen ie care revin in trend si in acest sezon si chiar sunt vedete .
Bluzele gen ie cu motive populare traditionale romanesti au revenit la moda. Iile sunt facute din panza de in, bumbac sau borangic avand cusaturi de bumbac sau matase  in modele populare romanesti lucrate cu migala in diverse culori.

Sunt croite foarte simplu din patru bucati, fata, spatele si doua maneci, conform traditiilor. Broderia este de fapt  ornamentul principal aplicat de obicei in fata si pe maneci fiind specific diferitelor zone geografice si intruchipeaza motive geometrice si florale. Diversitatea iilor si a  modelelor cusute manual sunt deosebite si fac parte din patrimoniul si traditia romaneasca din vremuri stravechi si ne bucuram sa vedem ca si pe podiumurile din afara ele defileaza si an an de an se re-inventeaza in colectiile designerilor.

Materialul natural, usor si subtire este potrivit pentru zilele calde de vara, ia fiind foarte lejera si comoda la purtat. Este o piesa vestimentara autentica, foarte apreciata, eleganta, o piesa de artizanat cu traditie in portul popular romanesc.

Revenirea la moda a iilor si promovarea lor si peste hotare este un prilej de bucurie si mandrie pentru romance deoarece revitalizeaza o traditie populara care incepe sa fie uitata in detrimentul noilor concepte din moda.

Bluza gen ie este foarte versatila, putand fi purtata alaturi de fuste, pantaloni de orice fel si poate fi imbracata cu mult succes la diverse evenimente sau sarbatori fiind deosebit de eleganta si feminina.Cu aceste  bluze gen ie putem obtine tinute atat casual dar si elegante.

De asemenea, ia poate constitui un cadou minunat adresat persoanelor apropiate, foarte dragi dar si prientenelor, cunostintelor  de peste hotare pentru a aminti de traditiile populare ale romanilor.

In magazinele LaFemme  puteti gasi modele mai simple sau mai sofisticate de ii avand brodate superbe motive populare in culori variate, cele mai des intalnite fiind rosu, albastru, crem sau broderii in combinatii de culori, alb-negru, alb-rosu, alb-albastru, crem-verde, etc..

Merita sa va imbogatiti garderoba pentru acest sezon cu o ie deosebita si din materiale naturale ce va va face sa va simtiti perfect  in zilele foarte calde ale verii ori de cate ori o veti purta.

 O ie romaneasca  va face echipa buna cu o pereche de jeansi, dand personalitate tinutei tale casual-chic.
In cazul in care alegi o pereche de jeansi skinny, ia arata bine in orice fel; daca alegi o pereche de jeansi evazati, bluza traditionala va fi mai bine pusa in valoare daca o bagi in blugi si nu pe deasupra. 
 
De asemenea poate fi purtata cu un brau autentic tot romanesc si nu putem decat sa fim foarte foarte mandre de acest lucru.
 
LaFemme si in acest sezon v-a pregatit o multime de modele de bluze gen ie, colorate, pline de viata si foarte frumoase.

De asemenea, LaFemme v-a pregatit foarte multe oferte, surprize si promotii in aceasta primavara 2016.

Ce ar trebui  sa mai stiti despre LaFemme?Ca hainele noastre sunt alese cu grija si aduse  direct din patria modei ,din Paris  si modelele sunt in cantitati foarte  mici ,preturile  sunt chiar  speciale   si  rasplatim loialitatea clientelor  noastre  si mai multe va invitam sa cititi pe site-ul nostru www.lafemme.ro

Tu ai deja o ie romaneasca  in dulap?Daca nu ai chiar e timpul sa iti achizitionezi una si de ce nu sa fii mandra ca esti romanca?

Si mai departe as vrea sa ma opresc  la rochiile Pretty Woman.
Exista rochii care chiar au facut istorie si micuta rochie cu buline,rochia Pretty Woman chiar este una dintre ele alaturi de vestita litle black dresses.Aceste rochii formeaza esenta design-ului feminin, a frumusetii naturale si a imaginatiei, toate scoase in evidenta de catre piesa de rezistenta: doamnele care purtau aceste minunatii.Rochia Pretty Woman este mereu prezenta in colectiile designerilor si evident mereu re-inventata.LaFemme va recomanda rochia Pretty Woman ,o rochie romantica,fina si delicata.Rochia are decolteul rotund, cu taietura in talie si panglica satinata.Rochia este din bumbac,100% si foarte placuta la atingere.
Fusta este closata si se inchide cu fermoar ascuns lateral stanga. La spate rochia are decolteu adanc, acoperit cu broderie,broderie care ii da rochiei un farmec aparte si o eleganta desavarsita.

Poarta rochii cu buline pentru aparitii pline de farmec si cu siguranta mereu vei fi admirata.LaFemme v-a pregatit in aceasta colectie de rochii elegante ,delicate,romantice in diverse culori si modele.Cu doar un singur click pe pagina de rochii sunteti mai aproape de rochia visata.

Rochia neagra cu buline albe o transforma intr-o clipa pe femeia de trotuar intr-o doamna desavarsita cu palarie, geanta si manusi albe potrivite. Oricand vrei sa te reinventezi, exista o combinatie de haine prin care sa reusesti. Iar bulinele vor fi mereu in tendinte si foarte elegante.Unele rochii chiar spun povesti si rochia cu buline chiar are povestea ei.Ce culoare de buline alegeti?
 
De asemenea pe site-ul nostru gasiti si alte rochii ,rochii casual,rochii office,rochii de seara,rochii de ocazie,toate la un pret fara concurenta si in cantitati foarte mici,acest lucru este de luat in seama ca nu vom risca sa ne intalnim la vreo petrecere cu cineva care poarta aceeasi rochie.
 
Colectia de primavara LaFemme 2016 este una plina de culoare,in tendinte,vesela,speciala si diversificata in asa fel incat fiecare sa isi gaseasca modelul visat.
Cred ca deja v-am convins asa ca nu ramane decat sa ne vizitati magazinele fizice sau si mai simplu in fata calculatorului cu un singur click pe www.lafemme.ro esti in lumea modei parisiene
 
LaFemme va ureaza o primavara speciala si va roaga sa fiti fericite!:)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod