Haine cu piercing: o nouă tendință de pe Instagram

Tricourile cu piercing în zona bustului se bucură de cea mai mare popularitate, dar la fel de apreciate sunt și poșetele decorate cu astfel de cercei
Piercingul, procedura prin care diverse zone ale corpului sunt decorate cu cercei, a devenit tot mai populară. Folosită intensiv în culturi din Africa și Asia de mii de ani, piercingul a devenit foarte popular și în Occident. În prezent, cerceii plasați în nas, limbă, obraji, sprâncene sau chiar în mameloane și zona genitală sunt considerați o formă de exprimare a individualității.

Dar cum mulți dintre cei care admiră acest trend nu pot trece peste teama de durere și efectele permanente pe care le poate lăsa un piecing asupra pielii, au apărut metode mult mai simple și la îndemână de a le purta.
Este vorba despre hainele și accesoriile cu piercing, care au devenit tot mai populare pe Instagram, potrivit 
fashionisers.com.

Sunt o soluție inedită de a te bucura de un piecing, dar fără toate efectele secundare pe care le-ai suferi dacă ai alege să-ți perforezi pielea. Tricourile cu piercing în zona bustului se bucură de cea mai mare popularitate, dar la fel de apreciate sunt și poșetele decorate cu astfel de cercei sau tenișii care au piercinguri în locul găurilor pentru șireturi. 

Trendul a fost lansat de brandul american Life in Perfect Disorder și a fost preluat rapid, fiind inclus și în colecția lansată de curând de Kendall și Kylie Jenner, surorile mai mici ale lui Kim Kardashian. 

Este foarte simplu să porți și tu acest stil nonconformist.
Tot ce trebuie să faci este să-ți cumperi câteva bijuterii pentru piercing pe care să le prinzi de hainele sau accesoriile tale.

Un tricou alb, banal, se poate transforma într-o piesă vestimentară unică dacă alegi să îi atașezi un pierce. De asemenea, acest truc poate fi pus în practică cu succes și pentru poșete sau încălțăminte. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 31 Aug 2016, 13:37
    pe lume

    prea multa prostie pe lumea asta....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod