Cum să porți blugii albi: ghid util pentru pasionatele de modă

Sunt ideali pentru vară, dar este necesar să cunoști câteva reguli elementare astfel încât să ai o ținută impecabilă. Află cum să porți blugii albi
Blugii albi te ajută să obții o ținută cu o notă fresh, care se asortează de minune cu acest sezon. Sunt sexy, în tendințe și îți pun foarte bine picioarele în valoare. Dar atunci când îi porți este necesar să ții cont de câteva reguli de bază.

Alege încălțăminte albă sau nude

O regulă esențială de care trebuie să ții cont atunci când porți blugii albi este aceea că încălțămintea de culoare închisă va "tăia" vizual din picioare și vei părea astfel mai scundă. În acest caz picioarele tale se termină "brusc", ceea ce te face să pari mai mică de înălțime.
Pentru un efect de alungire alege pantofii sau sandalele albe sau în nuanțe nude atunci când porți blugi albi.

Ai grijă ce lenjerie porți

Prin albul perfect al pantalonilor tăi se poate distinge lenjeria intimă pe care o poți dacă alegi una într-o culoare nepotrivită. Atunci când porți jeanși albi ai grijă să îți asortezi și lenjeria. Optează tot pentru alb sau pentru nuanțe nude, niciodată pentru negru sau culori puternice.

Verifică prognoza meteo

Nu îți dorești să ieși pe stradă purtând o pereche de pantaloni de un alb imaculat atunci când plouă... Pentru că se murdăresc foarte ușor, vremea ploioasă este un dușman serios pentru pantalonii albi.
Fiecare strop de apă murdară se va vedea imediat, iar întregul tău look va fi compromis. De aceea, ai grijă să verifici prognoza meteo inainte de a pleca de acasă purtând pantaloni albi.

Nu îi purta oriunde

Ai decis împreună cu prietenii să mergeți la un picnic? Atunci blugii albi nu sunt tocmai cea mai bună alegere. Orice contact cu iarba sau cu zone ușor prăfuite înseamnă dezastru pentru albul pantalonilor tăi. Iar în loc să te bucuri de timpul petrecut alături de cei dragi, vei fi stresată ca nu cumva să te murdărești.
De aceea trebuie să te gândești bine dacă este cazul să-i porți sau nu în funcție de activitățile planificate pentru ziua respectivă.

În ceea ce privește ținutele în care poți include blugii albi, ai la dispoziție o gama largă de opțiuni. De la stilul casual, relaxat, până la ținute smart casual foarte interesante, blugii albi sunt alegerea ideală. Pentru o ținută sport, asortează-i cu teniși sau espadrile albe și tricouri în dungi marinărești. Vei obține un look ideal pentru o zi la birou dacă îi asociezi cu cămăși și pantofi nude cu toc.
În cazul în care vrei o ținută relaxată, perfectă pentru zilele de vacanță, asortează-i cu sandale cu talpa joasă și topuri cu umerii goi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • John Doe pe 25 Iul 2016, 11:22
    "Blugi albi""

    Dragii tatii, Cum vine asta "blugi"albi, cind blugii sint 'blue' adica ...albastri.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod