7 trucuri de stil care te fac să pari mai înaltă


Fustele creion

Dacă ești minionă, atunci ar trebui să ai cel puțin o fustă creion în garderoba ta. Acest model de fustă este excelent pentru femeile scunde pentru că oferă efectul vizual de corp alungit. O poți purta cu topuri scurte pentru un look sexy, dar și cu cămăși pentru o ținută office. Nu uita că o astfel de fustă se poartă numai cu topul pe interior, niciodată lăsat deasupra fustei.
Fusta creion


Poartă corect rochiile-cămașă

Sunt de ceva vreme în tendințe, iar avantajul este acela că se potrivesc oricărui tip de siluetă. Dar acest tip de rochii foarte comode te pot dezavantaja dacă ești minionă și nu știi cum să le porți corect.
Te pot face să pari masivă pentru că sunt largi, de aceea este necesar să le asortezi cu o curea sau să-ți sufleci mânecile. Mânecile trei sferturi sunt ideale în cazul tău pentru că vor echilibra vizual ținuta. Alege o rochie-cămașă într-un singur ton sau cu dungi verticale.
Rochie camasa



Ținute monocromatice

Ținutele integral din aceeași culoare oferă continuitate siluetei tale, ceea ce te ajută să pari mai înaltă fără prea mari bătăi de cap. Este suficient să asociezi o fustă scurtă cu un top în aceeași culoare și o pereche de pantofi sau sandale într-o nuanță nude și ai obținut un stil care va alungi vizual silueta.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod