5 detalii pe care oamenii le observă întotdeauna la ţinutele tale

5 detalii pe care oamenii le observă întotdeauna la ţinutele tale

Atunci când ştii exact ce analizează oamenii la o ţinută din prima clipă în care te văd, îţi este mult mai uşor să ai de fiecare dată un look impecabil.
Detaliile simple, pe care probabil că le-ai ignorat multă vreme, pot face diferenţa dintre un stil vestimentar perfect şi unul care lasă de dorit. Iată care sunt principalele detalii pe care cei din jur le observă la o ţinută:

Cât de bine îţi vin hainele

Cea mai simplă metodă de a te asigura că faci o impresie bună din prima clipă? Poartă haine care îţi vin perfect. Caută un croitor bun, la care să apelezi de fiecare dată când este nevoie să retuşezi o piesă vestimentară. Iar aici sunt incluse toate hainele, de la bluze, pantaloni, fuste, pulovere sau rochii. Totul trebuie să fie exact pe măsura ta. Pantalonii care îţi sunt prea lungi, prea largi, bluzele cu umerii căzuţi sau o fustă cu tivul descusut au un impact negativ asupra ţinutelor tale şi, prin urmare, asupra imaginii.
Oamenii vor observa din prima clipă astfel de detalii şi de obicei o fac instinctiv. Simetria este foarte importantă atunci când este evaluată frumuseţea, iar o ţinută va părea neglijentă din cauza unor astfel de imperfecţiuni.

Ce accesorii porţi

Nu este un secret faptul că accesoriilor pot adăuga un plus de farmec şi personalitate unei ţinute, dar la fel de simplu o şi pot distruge. Cei din jur observă imediat accesoriile pe care le porţi pentru că ele accentuează o ţinută. Sunt de obicei uşor de remarcat, de aceea trebuie să te asiguri că faci cele mai bune alegeri. Optează pentru accesorii de foarte bună calitate. Este de preferat să ai puţine accesorii, dar de calitate excelentă, decât multe şi ieftine.
Poartă-le cu moderaţie şi evită să încarci lookul cu prea multe accesorii pentru că vei obţine un efect neplăcut. Alege întotdeauna piese originale, îndrăzneţe, care pot oferi instant un plus de stil chiar şi celei mai simple ţinute.

Cum asociezi hainele

Trebuie să ştii cum să stratifici piesele vestimentare pentru un stil interesant şi modern. Dar la fel de important este să nu exagerezi. Poţi apela la stratificare când este necesar, optând, de exemplu, pentru un cardigan deasupra unui tricou atunci când este răcoare, dar evită acest truc când nu este nevoie. Dacă adaugi prea multe piese vestimentare când nu e cazul, poţi crea impresia că te străduieşti prea mult, iar imaginea ta va avea de suferit.

Cât de lungi sau scurte sunt rochiile, fustele şi pantalonii

Este necesar să-ţi alegi cu grijă lungimea hainelor, pentru că are o importanţă mai mare decât crezi. Nivelul până la care ajunge tivul fustelor sau pantalonilor ar trebui să varieze în funcţie de forma corpului tău.
Dacă eşti înaltă şi porţi lucruri prea scurte, aspectul tău per ansamblu va avea de suferit. Este valabil şi invers: dacă eşti scundă şi porţi lucruri foarte lungi, poţi părea "ascunsă" sub haine şi cu un look neîngrijit, deşi te străduieşti să arăţi impecabil.

Calitatea poşetei

La fel ca şi în cazul celorlalte accesorii, geanta pe care o porţi are capacitatea de a-ţi îmbunătăţi radical lookul, dar şi de a-l distruge. Pentru a te asigura că poşeta pe care ai ales-o te avantajează, este necesar să porţi întotdeauna piese de bună calitate. Nu înseamnă că trebuie să dai o avere pe genţi, ci doar să alegi corect. Optează pentru genţi simple, din piele sau imitaţii foarte bune, fără detalii sau logo-uri masive.
De asemenea, poşetele rigide par mai scumpe şi de calitate multă mai bună decât cele cu un design de tip sac, din material moale.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod