Rucsacuri din piele întoarsă, ideale pentru ţinutele de zi cu zi

Am observat că rucsacurile şi-au făcut iar apariţia în garderoba iubitoarelor de modă, dar şi în magazine. Şi când spun rucsacuri nu mă gândesc la acelea pe care le purtăm atunci când

Am observat că rucsacurile şi-au făcut iar apariţia în garderoba iubitoarelor de modă, dar şi în magazine. Şi când spun rucsacuri nu mă gândesc la acelea pe care le purtăm atunci când plecăm la mare sau la munte. Ci la unele foarte stylish pe care le poţi asorta cu uşurinţă chiar şi la rochii din mătase.

Şi cum să nu-ţi placă un rucsac din piele întoarsă, în culori naturale, foarte încăpător, pe care să îl porţi mai ales în acele zile aglomerate în care trebuie să-ţi iei foarte multe lucruri după tine? E practic, uşor de purtat şi arată foarte bine.

Brandul Mum & Co (www.mumand.co) face astfel de rucsacuri, numai bune de purtat toată ziua.

Ideea este a unei mame, care a croit primul rucsac de acest gen pentru fiica ei. Iar de aici şi până la o afacere în adevăratul sens al cuvântului nu a mai fost decât un pas.

Îmi place linia lor simplă, dar şi faptul că sunt făcute dintr-un material atât de moale şi plăcut la atingere, ca pielea întoarsă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod