Genţile pe care le adoră Sofia Vergara. Vezi ce poartă cea mai sexy femeie!

Sofia Vergara este una dintre cele mai sexy actriţe din lume. Cu forme pe care toţi bărbaţii le admiră, iar femeile le invidiază, vedeta este aleasă, în fiecare an, în topul celor mai dorite

Sofia Vergara este una dintre cele mai sexy actriţe din lume. Cu forme pe care toţi bărbaţii le admiră, iar femeile le invidiază, vedeta este aleasă, în fiecare an, în topul celor mai dorite femei din lume.


Şi chiar dacă apariţile ei pe covorul roşu sunt foarte senzuale, în viaţa de zi cu zi Sofia Vergara alege ţinute simple, uşor de purtat şi foarte comode.De cele mai multe ori, outfit-urile ei sunt compuse dintr-o pereche de jeanşi şi un tricou lejer.

Lucrurile nu stau altfel nici când vine vorba de poşete.

Vedeta preferă genţile mari, încăpătoare, în culori clasice (alb, crem sau negru) pe care le poate asorta cu uşurinţă la ţinute lejere. În colecţia ei se găsesc puţine genţi colorate.

Chanelul şi Hermesul sunt, fără urmă de-ndoială, mărcile ei preferate. Sofia a fost văzută de mai multe ori cu genţi de la cele două branduri. Însă, în din colecţia ei nu lipseşte nici Valentino, Yves Saint Laurent, Fendi, Dior sau Givenchy.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod