Rihanna şi pasiunea sa pentru genţile albastre. Vezi ce colecţie are!

Rihanna este una dintre cele mai excentrice apariţii. Vedeta cameleon, aşa cum a fost numită de mai multe ori de presa internaţională, îşi schimbă look-ul mai des decât ne schimbăm noi

Rihanna este una dintre cele mai excentrice apariţii. Vedeta cameleon, aşa cum a fost numită de mai multe ori de presa internaţională, îşi schimbă look-ul mai des decât ne schimbăm noi pantofii.



La fiecare apariţie ne uimeşte cu ţinute excentrice, iar în ultimul timp, pozele pe care artista le postează pe paginiile reţelelor de socializare sunt tot mai indecente. Tocmai de aceea, Rihanna este deseori criticată de specialiştii din lumea modei pentru stilul ei vestimentar îndrăzneţ.

Pe de altă parte, vedeta are momente în care impresionează cu apariţii elegante şi cu bun-gust (aşa cum a fost la Gala Premiilor Grammy din acest an).

Când vine vorba de poşetele pe care le poartă, Rihanna este o fată cuminte.

În cele mai multe apaiţii ale sale, vedeta poartă genţi clasice, nu neapărat extraordinar de scumpe. În timpul zilei alege modele mari, încăpătoare, iar seara poartă clutchuri sexy.

Preferatele ei sunt genţile albastre, din denim sau din piele, mari sau mici... albastre să fie. Adoră genţile de la Prada, Alexander Wang sau Louis Vuitton (pe care le poartă mai mereu). Dar poartă şi Diane Von Furstenberg, Vliefer and Vandam, Gucci sau Fendi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod