Adu primăvara în garderoba ta cu ajutorul poşetelor înflorate

În această primăvară, printurile florale sunt vedetele garderobei noastre. Trandafiri, bujori sau margarete s-au "aşezat" cuminţi pe haine şi accesorii. Cu ajutorul lor, ţinutele noastre

În această primăvară, printurile florale sunt vedetele garderobei noastre. Trandafiri, bujori sau margarete s-au "aşezat" cuminţi pe haine şi accesorii. Cu ajutorul lor, ţinutele noastre capătă un aer romantic, delicat şi atât de feminin.


Dacă o rochie cu printuri florale ţi se pare prea mult, sau stilul romantic nu te caracterizează, dar totuşi te atrage ideea de a purta flori, poţi încerca o geantă înflorată. Ce zici de un sac negru imprimat cu flori colorate care îţi va înveseli ţinuta?

Pentru acelea dintre voi care adoră astfel de modele, un plic cu flori aplicate va scoate din anonimat orice ţinută, indiferent de cât de simplă este.

Ideal pentru un look romantic, de seară.

În acest sezon, designerii marilor case de modă ne-au fermecat cu genţile înflorate pe diverse fundaluri (de la negru, alb sau crem, până la vişiniu sau albastru). Însă, indiferent de culorile alese aceste piese vor reuşi să aducă un plus de feminitate ţinutelor noastre de zi cu zi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod