Quvenzhané Wallis, cea mai tânără nominalizată la Oscar, şi genţile ei haioase

Quvenzhané Wallis, cea mai tânără actriţă nominalizată la premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal feminin (pentru pelicula "Beasts of the Southern Wild") are o colecţie impresionantă

Quvenzhané Wallis, cea mai tânără actriţă nominalizată la premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal feminin (pentru pelicula "Beasts of the Southern Wild") are o colecţie impresionantă de gentuţe-căţel.


Americanca Quvenzhané Wallis a fost nominalizată, anul acesta, pentru titlul de cea mai bună actriţă în rol principal la vârsta de nouă ani. Astfel Quvenzhané a devenit cea mai tânără actriţă nominalizată la această categorie.

Însă, puştoaica nu a impresionat dor cu rolul pe care l-a interpretat ci şi cu ţinutele pe care le-a ales pentru covorul roşu şi, mai ales, cu genţile pe care le-a purtat mândră la braţ.

Quvenzhané are o adevărată colecţie de gentuţe-căţel pe care le poartă la fiecare evenimet şi pe care le asortează la diferite ţinute.

Şi chiar dacă tânăra actriţă a declarat că nu înţelege valoarea celebrei statuete, spunând referitor la ea că "l-am poreclit omul de aur", când vine vorba de gentuţele sale, trebuie să recunoaştem că a eclipsat toate accesoriile de pe covorul roşu de la Premiile Oscar din acest an.

Quvenzhané avea doar 5 ani când a participat la castingul pentru filmul care i-a adus nominalizarea la Oscar fiind aleasă dintre 4.000 de fetiţe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod