Poşete pastelate şi imprimeuri florale pentru o vară minunată

În această vară, imprimeurile florale, pastelurile, dar şi culorile puternice ne vor invada garderoba. Rochii colorate, topuri lejere, pantaloni scurţi de jeans sau de mătase, dar şi accesorii

În această vară, imprimeurile florale, pastelurile, dar şi culorile puternice ne vor invada garderoba. Rochii colorate, topuri lejere, pantaloni scurţi de jeans sau de mătase, dar şi accesorii pastelate.



BSB ne ademeneşte cu piese care flatează silueta, ţinute create pentru a vorbi despre feminitate şi senzualitate şi accesorii care să completeze un look perfect pentru zilele senine de vară.

Accesoriile colecţiei primăvară-vară 2013, pentru că despre ele vreau să vă vorbesc în această postare, te duc cu gândul la vacanţă şi la acele zile în care nu ai nicio grijă.

Poşetele BSB sunt feminine, jucăuşe, îndrăzneţe şi pline de viaţă.

Atunci când le porţi te simţi asemenea unei Lolite... copilăroasă, fermecătoare, ingenuă şi cu o poftă nebună de viaţă şi zâmbete (iar cel mai bun exemplu este sacul înflorat).


Genţile sunt uşor de combinat cu rochii diafane, dar şi cu outfit-uri sporty chic precum pantalonii de trening sau tricourile cu imprimeuri originale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod