Ralph Lauren vinde pe internet genți vintage, lucrate manual

Casa de modă Ralph Lauren a lansat un nou magazin online. Pe rafturile virtuale, iubitoarele de modă pot găsi piese icon, atent selecţionate din ahivele casei americane. Partea și mai

Casa de modă Ralph Lauren a lansat un nou magazin online. Pe rafturile virtuale, iubitoarele de modă pot găsi piese icon, atent selecţionate din ahivele casei americane.

Partea și mai interesantă este că, în fiecare sezon, designerul va alege o temă, iar piesele puse la vânzare se vor încadra în tema aleasă. În prezent, pe siteul www.rlvintage.com se găsesc haine și accesorii de inspirație western. Genți din piele, lucrate manual, jachete cu franjuri sau pantaloni din piele. Fiecare articol este însoțit de o descriere, dar și de o poveste despre modul în care a fost realizat.

"Încă din copilărie, am fost atras de piesele cu patină - cămăşi tocite, uniforme militare, pături Navajo, mobilă lucrată manual, fotografii, tablouri şi maşini vechi.

Acestea sunt sursele mele de inspiraţie. RL Vintage este o experienţă unică pentru colecţionari, pentru cei ce îmi împărtăşesc dragostea pentru lucrurile cu poveste", declară Ralph Lauren.

Tot în cadrul site-ului există o pagină numită "Bring It Back". Aici, vizitatorii pot vota produsele preferate Ralph Lauren, din colecţii mai vechi, pe care ar dori să le regăsească din nou în magazine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod