Poşetele pentru birou, între practic şi elegant

În acest sezon, designerii şi-au amintit, mai mult ca niciodată, de partea practică a genţilor. Din acest motiv am văzut pe podiumuri poşete mari, încăpătoare, în care îţi poţi căra

În acest sezon, designerii şi-au amintit, mai mult ca niciodată, de partea practică a genţilor. Din acest motiv am văzut pe podiumuri poşete mari, încăpătoare, în care îţi poţi căra liniştită toate cele necesare pentru o zi de muncă.

Genţile mari au revenit la putere. Din piele, din blană sau din imitaţii, într-o singură culoare sau mai multe, poşetele XXL sunt perfecte pentru acele zile aglomerate în care ai un program foarte încărcat.

Poşete negre şi elegante

Cea mai simplă şi mai practică alegere când vine vorba despre genţi pentru birou sunt poşetele mari şi negre.

Adevărul este că o astfel de geantă te scoate din foarte multe încurcături. Unde mai pui că este un accesoriu care nu se va demoda niciodată. Aşa că, poţi să investeşti într-un model clasic pe care să-l porţi la ţinutele tale office.

Genţi din blană, păr sau materiale textile

La mare căutare, în acest sezon, sunt genţile din blană sau din diverse materiale textile. Dacă îţi achiziţionezi un astfel de accesoriu trebuie să iei în calcul faptul că iarna viitoare un astfel de model va fi unul demodat.

Un alt minus al acestei genţi este că poate arăta foarte kitchos dacă nu este făcută dintr-un material/blană de calitate.

Genţi în nuanţe neutre

Şi ele intră în categoria genţilor practice. O culoare neutră, iar aici excludem negru, te va ajuta în acele zile în care nu ai inspiraţie.

Plic supradimensionat

Pentru acele zile în care vrei o altfel de ţinută pentru birou, poţi să încerci un plic supradimensionat. Este suficient de mare încât să-ţi intre cele necesare, dar păstrează din aerul şic al unui plic de seară.

Geanta doctor

Despre genţile doctor am mai vorbit şi în alte postări.

Se numesc aşa pentru că sunt inspirate de acele genţi pe care le purtau doctorii din secolul al XIX-lea. Aceşti bărbaţi aveau nevoie de genţi mari, compartimentate în care îşi cărau ustensile sau cărţile necesare. De fapt, această geantă este un geamantan în miniatură, foarte potrivit pentru o zi încărcată la birou sau pentru călătorii scurte (este perfectă ca bagaj de mână).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod