Maison Martin Margiela se găseşte în magazinele H&M

Mult aşteptata colecţie Maison Martin Margiela pentru H&M a ajuns în magazine. Începând de azi, iubitoarele de modă se pot bucura de creaţiile nonconformiste ale celebrei case Margiela.
Mult aşteptata colecţie Maison Martin Margiela pentru H&M a ajuns în magazine. Începând de azi, iubitoarele de modă se pot bucura de creaţiile nonconformiste ale celebrei case Margiela.
Atât hainele cât şi accesoriile pe care le putem achiziţiona din magazinul H&M din Băneasa Shopping City sunt o reinterpretare a unor piese simbol lansate de brandul francez de-al lungul anilor. "Este o plăcere să prezentăm aceste piese vestimentare re-editate ale Maison Martin Margiela unui public mai tânăr, care nu îşi permite să-şi achiziţioneze piesele originale", au declarat reprezentanţii casei de modă.
După ce au colaborat cu nume mari din moda internaţională (Karl Lagerfeld, Lanvin, Sonia Rykiel, Versace sau Marni) H&M a ales un brand inedit, Maison Martin Margiela care a reinterpretat haine atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.
Colecţia capsulă cuprinde poşete sub formă de ambalaj de bomboane, plicuri din mănuşi, coliere supradimensionate, brăţări sub formă de cătuşe, pantofi cu talpă ortopedică transparentă, sacouri cu umeri înalţi sau haine plapumă.
Materialele folosite sunt naturale 100% sau în combinaţii: lână, bumbac, mătase sau vâscoză. Fiecare articol în parte este însemnat cu câte o etichetă unică, indicând astfel sezonul din care provine, de pe tot parcursul celor 23 de ani de la înfiinţarea casei de modă.
Colecţia Margiela pentru H&M a fost lansată azi, în aproximativ 230 de magazine H&M din întreaga lume precum şi on-line pe www.hm.ro. Margiela este unul dintre cei mai enigmatici designeri.
Nu se lasă fotografiat şi nu apare niciodată la finalul show-urilor sale de modă. Mai mult, acesta ţine legătura cu presa doar prin fax.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod