Plicuri strălucitoare pentru zile de sărbătoare

Sărbătorile ne bat la ușă, iar pregătările sunt în toi. Și, pe lângă cumpărături, liste cu cadouri, brazi, portocale și cozonaci este momentul să ne pregătim și ținutele pentru

Sărbătorile ne bat la ușă, iar pregătările sunt în toi. Și, pe lângă cumpărături, liste cu cadouri, brazi, portocale și cozonaci este momentul să ne pregătim și ținutele pentru petereceri.

Și pentru că orice ținută are nevoie de accesoriile potrivite pentru a străluci cu adevărat, ai putea să alegi pentru petrecerile de sfârșit de an clutchuri-bijuterii. Sun mici, cochete și perfecte pentru a scoate în evidență și cea mai banală ținută.

Astfel de poșete, paietate și strălucitoare, sunt foarte potrivite pentru ținutele simple, all black, care au nevoie de un accesoriu care să le "învioreze".

Dacă alegi celebra rochiță neagră, pentru noaptea de revelion, un plic auriu și niște accesorii asortate te vor ajuta să alcătuiești un look de invidiat.

De asemenea, aceste clutchuri se potrivesc și la rochii speciale, de petrecere. Totuși, dacă și rochia este cu paiete și decizi să o asortezi cu un astfel de plic, te sfătuiesc să renunți la alte accesorii. Chiar dacă sunt sărbătorile, nu este cazul să apari mai împodobită decît bradul de Crăciun.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod