Genţile stil doctor, practice şi mereu la modă

Poşetele inspirate de genţile doctorilor din secolul al XIX-lea au fost reinventate şi reinterpretate de designeri pentru femeia modernă şi activă a zilelor noastre. Mari, bine
Poşetele inspirate de genţile doctorilor din secolul al XIX-lea au fost reinventate şi reinterpretate de designeri pentru femeia modernă şi activă a zilelor noastre.

Mari, bine compartimentate, încăpătoare, aceste genţi sunt perfecte în acele zile în care ai foarte multe lucruri de cărat (dosare, cărţi, laptop şi chiar un rând de haine de schimb).
Modelul se mai numeşte şi Gladstone şi datează din secolul al XIX-lea, când era purtat de doctori, avocaţi sau electricieni.
Aceşti bărbaţi aveau nevoie de genţi mari, compartimentate în care îşi cărau ustensile sau cărţile necesare.
De fapt, această geantă este un geamantan în miniatură, foarte potrivit pentru o zi încărcată la birou sau pentru călătorii scurte (este perfectă ca bagaj de mână).
Este o geantă masivă, care iese în evidenţă atunci când o porţi. De aceea, nu mai ai nevoie de alte accesorii. Se potriveşte perfect cu o ţinută masculină (la bază este o geantă pentru bărbaţi) pantaloni din stofă, cămaşă şi chiar o vestă, sau cu rochii în stilul anilor '60, în formă de A.
Dacă te-ai hotărât să-ţi cumperi o astfel de geantă, alege un model din piele în culori pe care le poţi purta oricând şi asorta foarte uşor (maro, negru, roşu burgundia).
O astfel de geantă este o investiţie pe termen lung.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod