Casa Hermes scoate la licitaţie 800 de genţi vintage. Vezi ce modele!

Renumita casă Hermes a decis să scoată la licitaţie 800 de genţi vintage, atent selecţionate, inclusiv renumitele modele Birkin şi Kelly. Evenimetul va avea loc la Paris, pe 21 mai. Pe

Renumita casă Hermes a decis să scoată la licitaţie 800 de genţi vintage, atent selecţionate, inclusiv renumitele modele Birkin şi Kelly. Evenimetul va avea loc la Paris, pe 21 mai.

Pe lângă genţi, vor fi scoase la licitaţie şi ceasuri, bijuterii sau eşarfe cu celebra semnătură. Cea mai scumpă poşetă are preţul de pornire 40.000 de euro, este din anul 2006 şi este un model Birkin din piele de crocodil cu încuietoare şi lăcăţel din aur.

O altă geantă, ceva mai ieftină, este un model Kelly, din piele de crocodil, verde smarald.

Preţul de pornire este de 6.000 de euro.

Poşetele Hermes au o tradiţie de peste 170 de ani. Fiecare geantă este produsă manual, din piele de cea bună calitate (crocodil, şopârlă, capră sau viţel), tratată prin metode specifice casei Hermes. Şi pentru că este lucrată integral manual, în atelierul din Paris, nu se produc decât cinci genţi pe săptămână. Astfel, se ajunge la liste de aşteptare şi la preţuri foarte mari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod