Genţile unei ducese: Ce poartă una dintre cele mai admirate femei din lume

Kate Middleton, soţia prinţului William, a reuşit, în scurt timp, să cucerească inimile a milioane de persoane cu stilul ei simplu, dar foarte elegant. Este o prezenţă rafinată care şi-a

Kate Middleton, soţia prinţului William, a reuşit, în scurt timp, să cucerească inimile a milioane de persoane cu stilul ei simplu, dar foarte elegant. Este o prezenţă rafinată care şi-a construit imaginea nu numai cu ţinute extrem de scumpe ci şi cu ajutorul hainelor cumpărate din magazine mass-market. Ba mai mult, Kate nu s-a sfiit să poarte aceeaşi ţinută de mai multe ori.




Cu toate acestea, prinţesa a primit titlul de "cea mai bine îmbrăcată femeie a anului 2012", iar ţinutele ei sunt copiate de mii de persoane din întreaga lume.

Revista Vogue a făcut o analiză şi a ajuns la concluzia că prinţesa preferă albastru, hainele Alexander McQueen, Zara sau Temperley şi pantofii semnaţi Stuart Weitzman şi Jimmy Choo.

Când vine vorba de poşete, ducesa preferă genţile mici - în 99 la sută din cazuri a purtat clutchuri - pe care le ţine cu ambele mâini.

Preferatele ei sunt poşetele semnate LK Bennett, Anya Hindmarch, Alexander McQuee, Diane von Furstenberg.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod