Jennifer Aniston şi colecţia ei de poşete clasice. Ţie îţi plac?

Jennifer Aniston este una dintre cele mai îndrăgite actriţe de la Hollywood. Este o femeie sexy pe care o plac nu numai bărbaţii ci şi femeile. De cele mai multe ori, actriţa alege ţinute

Jennifer Aniston este una dintre cele mai îndrăgite actriţe de la Hollywood. Este o femeie sexy pe care o plac nu numai bărbaţii ci şi femeile. De cele mai multe ori, actriţa alege ţinute clasice care ies în evidenţă prin simplitate şi bun-gust.

În timpul liber, Jennifer preferă outfit-uri casual şi adoră să mixeze piese scumpe cu haine cumpărate din magazine mass market. Actriţa are un stil rafinat, la care nu a renunţat de-a lungul anilor, şi care o caracterizează.

Iar când vine vorba de accesorii lucrurile nu stau altfel.

Genţile vedetei sunt simple, negre de cele mai multe ori, fără elemente decorative sau logo-uri la vedere. Este un mare fan al genţilor Marc Jacobs, Gucci, Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo sau Burberry.

Chiar şi la ţinutele de seară, Jennifer alege clutch-uri simple, în nuanţe neutre, care completează perfect outfit-urile clasice pe care le adoptă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod