Anna Dello Russo, o colecţie extravagantă pentru H&M

În aceste zile, iubitoarele de modă îşi pot îmbogăţi garderoba cu accesorii originale şi pline de personalitate semnate Anna Dello Russo. Colecţia a fost realizată în colaborare cu
În aceste zile, iubitoarele de modă îşi pot îmbogăţi garderoba cu accesorii originale şi pline de personalitate semnate Anna Dello Russo.
Colecţia a fost realizată în colaborare cu celebrul brand H&M şi este formată din genţi de voiaj, plicuri, coliere, brăţări, ochelari de soare şi încălţări.
"Accesoriile sunt ca vitaminele pentru modă: trebuie să le consumaţi din plin", este de părere Anna Dello Russo, directorul creativ de modă pentru ediţia Vogue Japonia.
Considerată un simbol al liberăţii în modă şi un fashion icon, Anna Dello Russo (AdR) a creat o colecţie prin care şi-a propus să transmită atmosfera specială a săptămânilor de modă, acea savoare pe care numai un show de modă ţi-o poate oferi.
Este o colecţie extravagantă, cu tentă vintage şi un aer preţios ce trebuie privită cu umor şi purtată cu nonşalanţa Annei.
"Mesajul meu este unul simplu. Folosiţi accesoriile ca notă personală, ca un mod amuzant de a vă revitaliza viaţa şi garderoba", spune designerul de origine italiană.
Preţurile obiectelor variază între 200 şi 800 de lei şi se găsesc în magazinul H&M din Băneasa Mall.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod