Premieră! Mirela Stelea lansează salopeta de mireasă!

Salopeta este realizată din triplu voal de culoarea untului, prezintă cristale Swarovski aplicate discret în zona bustului și are prețul de 800 de euro.

“Ador salopetele. În urmă cu trei ani am lansat o colecție de acest tip pe care am prezentat-o la Dubai Fashion Week. Primesc cereri și azi, așa că, încă de anul trecut am decis să experimentez altfel de modele de rochi de mireasă. Midi, asimetrice, unele în roz pudrat și, de ce nu, sub formă de salopete. Cea de acum imită o rochie clasică însă realizezi că este, de fapt, salopeta abia când te deplasezi sau dansezi. Este elegantă, comodă și extrem de practică”, declară Mirela Stelea.

Noua linie a designerului, ce va fi prezentată, în acest weekend, la Expo Ideal Mariaj, târgul de la Palatul Parlamentului, include și rochii clasice, tip sirenă, prințesă sau asimetrice, scurte în față și cu trenă în volane fine, în nuanțe de alb și ivoire, dar și roz pudrat, din mătase naturală, organza plisată, tulle, dantelă albă, tafta cu broderii manuale și aplicații Swarovski. Sunt 15 modele pentru toate gusturile viitoarelor mirese, elegante și conservatoare, dar și îndrăznețe și sexy.

Mirela Stelea a lansat în 2011 prima colecție integrală de salopete, ”Loose”, care a fost prezentată în cadrul Dubai Fashion Week. La show-ul designerului român, desfășurat pe un podium de 1200 de metri pătrați, au participat 600 de invitați din Emiratele Arabe Unite, precum și jurnaliști de la publicații internaționale. Colecția „Loose”, fotografiată într-un avion privat, a fost atunci subiectul unui articol publicat în Vogue Italia. 
1 din 10

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod