Pantofii leopard, dragoste la prima vedere sau dispreț total

Pantofii cu imprimeu de leopard sunt în tendințe de mai mulți ani. Nu sunt o noutate în lumea modei, însă nici nu au fost scoși din lumina refelectoarelor. Ba mai mult, nu trece niciun sezon

Pantofii cu imprimeu de leopard sunt în tendințe de mai mulți ani. Nu sunt o noutate în lumea modei, însă nici nu au fost scoși din lumina refelectoarelor. Ba mai mult, nu trece niciun sezon fără să-i vedem pe podiumurile internaționale.

Din punctul meu de vedere, sunt niște pantofi cu personalitate pe care fie îi iubești, fie îi detești. Nu oricine poate purta astfel de încălțări, iar foarte multe femei care aleg astfel de modele nu știu la ce ținute să-i asorteze. Nu de puține ori am văzut, spre marea mea oripilare, pantofi și genți animal print asortate la aceeași ținută (și purtate cu mare mândrie) sau, mai rău, cu piese vestimentare cu același imprimeu.

Dacă ai o astfel de pereche de pantofi și nu ești foarte sigură la ce îi poți purta, mergi la sigur cu o ținută all black.

Nu ai cum să dai greș și, cu siguranță, look-ul tău nu va fi unul banal. De asemenea, acești pantofi se potrivesc de minune cu o pereche de boyfriend jeans și un tricou lejer sau un pulover XXL (este una dintre ținutele mele preferate).

Însă, indiferent de ținuta cu care te hotărești să-i porți nu uita câteva reguli foarte importane:

- nu asorta la pantofii cu imprimeu leopard, un plic sau o poșetă cu același, sau cu un alt, imprimeu (o geantă într-o singură culoare e mai sigură).

- nu mai purta și piese vestimentare sau accesorii cu același imprimeu.

-nu uita că acești pantofi ies în evidență, așa că nu îi purta cu haine care să îi eclipseze.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod