Încălțări Charlotte Olympia, la prețuri accesibile

Nu cred că există o bucurie mai mare pentru iubitoarele de pantofi decât perioada reducerilor. Și pentru că în aceste zile, prețurile din toate magazinele "au intrat la apă", am pornit la

Nu cred că există o bucurie mai mare pentru iubitoarele de pantofi decât perioada reducerilor. Și pentru că în aceste zile, prețurile din toate magazinele "au intrat la apă", am pornit la "vânătoare" de chilipiruri. Așa am găsit pantofi Charlotte Olympia la prețuri accesibile.


Pe site-ul theoutnet.com găsești pantofi și haine de designeri la prețuri acceptabile. Printre ofertele site-ului, încălțările Charlotte Olympia te așteaptă cu reduceri de 60% din prețurile obișnuite.

Astfel, îți poți cumpăra sandale, balerini sau pantofi cu prețuri ce pornesc de la 250 de euro.


Brandul Charlotte Olympia este un brand relativ tânăr, dar care a avut un succes uimitor, mai ales în rândul vedetelor de la Hollywood (Blake Lively, Sarah Jessica Parker, Kate Moss, Daphne Guiness, Sienna Miller sau Anna dello Russo iubesc aceste încălțări). Inaugurat în anul 2006, brandul poartă numele fondatoarei sale, Charlotte Olympia Dellal. Charlotte are un backround în fashion design, fiind absolventa celebrului Cordwainers College din Londra.

Pantofii Charlotte Olympia sunt faimoși pentru culorile îndrăznețe și platformele foarte înalte care nu pot lăsa nicio fată indiferentă.

Brandul acordă o atenţie deosebite detaliilor, iar fiecare pereche este lucrată manual în Italia.

Pentru iubitoarele de modă din întreaga lume, Outnet este un mic Rai pe pământ deoarece pot găsi aici haine și accesorii la prețuri mult mai mici decât în magazine. Site-ul a fost lansat în anul 2009 și a devenit foarte repede unul dintre cele mai accesate magazine virtuale datorită prețurilor accesibile pe care le are.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod