Pantofii de care te îndrăgosteşti de la prima vedere şi pe care nu-i poţi uita

Poate că pentru multe persoane pantofii nu sunt altceva decât simple accesorii cu rol practic în viaţa de zi cu zi. Există şi persoane, iar aici vorbesc despre iubitoarele de modă, pentru care

Poate că pentru multe persoane pantofii nu sunt altceva decât simple accesorii cu rol practic în viaţa de zi cu zi. Există şi persoane, iar aici vorbesc despre iubitoarele de modă, pentru care pantofii reprezintă ceva mai mult. Însă, în postarea de azi am să vă povestesc despre o persoană pentru care pantofii sunt mult mai mult... sunt artă.

Nicholas Kirkwood, căci despre el este vorba, este un tânăr designer britanic pentru care pantofii sunt adevărate opere de artă. Cu o carieră care a început prin anul 2005 şi cu o mulţime de premii câştigate în tot acest timp, Nicholas este un designer surprinzător care a impresionat prin talentul său.

Prin modelele sale, designerul şi-a dorit să aducă o soluţie pentru acele femei care vor să poarte altfel de pantofi.

"Operele" sale combină perfect elemente arhitecturale, materiale deosebite şi culori îndrăzneţe.

Şi pentru că de aceşti pantofi nu ai cum să nu te îndrăgosteşti, vedete precum Rihanna, Kim Kardashian sau Jessica Alba au fost cucerite încă de la prima purtare. Însă, cea mai mare fană este nimeni alta decât Sarah Jessica Parker care a declarat că pantofii semnaţi Nicholas Kirkwood sunt noua ei pasiune.

Din punctul meu de vedere, Nicholas Kirkwood nu este un simplu designer de pantofi.

El este un adevărat artist care se diferenţiază prin creativitatea şi talentul său şi care va ajunge să stea alături de cele mai mari nume ale modei internaţionale. Sunt iremediabil îndrăgostită şi nu cred că această dragoste va dura doar trei ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod